MTDF Başkanı Öter ;?Mardin Bu Taciz Ahlaksızlığı Hak Etmiyor?

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF) Başkanı Mehmet Şerif Öter Büyükşehir belediyesinde meydana gelen ikinci taciz skandalına da sert tepki göstererek Mardin?in bu ahlaksızlıkları hak etmediğini ifade ederek, gerçeğin biran önce ortaya çıkmasını

Mardin 31.07.2019 20:53:34 0
MTDF Başkanı Öter ;?Mardin Bu Taciz Ahlaksızlığı Hak Etmiyor?

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF) Başkanı Mehmet Şerif Öter Büyükşehir belediyesinde meydana gelen ikinci taciz skandalına da sert tepki göstererek Mardin’in bu ahlaksızlıkları hak etmediğini ifade ederek, gerçeğin biran önce ortaya çıkmasını ve gereğinin yapılmasına istedi.

 

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter “Bundan yaklaşık üç ay önce Mardin Büyükşehir belediyesi Kent A.Ş’ye   İş başvurusunda bulunan kadına sözlü tacizde bulunduğu iddiaları üzerine  Müdür E.U  hakkında yasal süreç başlatılmıştı.

 

Bu günde ulusal ve yerel basında yer alan haberlere göre (MARSU) Müdür Yardımcısı A.D. iş başvurusunda bulunan bir kadına yönelik sözlü taciz iddiaları üzerine gözaltına alınmış.

 

Her iki taciz iddiaları Mardin için yüz karasıdır. Dinlerin ve dillerin kenti, medeniyetler diyarı olan şehrimize ahlaksız taciz iddialarıyla leke sürmeye kimsenin hakkı yoktur. Örf, adet ve geleneklerimizde kardeşçe yaşamak sevgiyle kucaklaşmak, din, dil, ırk ve cinsiyet ayırt etmeden yaşamak varken, bu olanlar maalesef bizleri derinden yaralamaktadır.

 

İnsanlar bir lokma ekmek peşinden iş arayacak, Lakin hak etmedikleri makamlara gelmiş bazı ahlaksız kişiler bunu suiistimal ederek sözlü tacizde bulunacak.              Bu kabul edilemez  İddia aşamasında olduğu, idari ve yasal süreç devam ettiği için, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu olarak söylenmesi gereken söz ve gösterilmesi gereken asıl tepkimizi şimdilik ortaya koymuyoruz.

 

Umarım bu ahlaksız iddialar gerçek çıkmaz aksi halde Mardin’imize bu kara lekeleri sürenlere ve onları bu konumlara getirenlere demokratik tepkimizi göstereceğimizi herkes görecektir. “Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19