MTDF BAŞKANI ÖTER:``SALDIRILARIN HEDEFİ İÇ SAVAŞTIR``

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu MTDF.Genel Başkanı Öter son dönemde meydana gelen saldırıların hedefi İç Savaş Çıkarmaktır.

Mardin 20.03.2016 09:07:17 0
MTDF BAŞKANI ÖTER:``SALDIRILARIN HEDEFİ İÇ SAVAŞTIR``

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu MTDF.Genel Başkanı Öter son dönemde meydana gelen saldırıların hedefi İç Savaş Çıkarmaktır.

İstanbul Taksimde meydana gelen İntihar saldırısı ile ilgi bir açıklama yapan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Öter."Açıklamasında Taksim,Anakara,Suruç,neresi olursa olsun İnsanlığa yönelik yapılan ve bundan sonrada  yapılacak her türlü terör saldırılarını  yapan ve yaptıranları MTDF.Olarak en şiddetli şekilde kınıyor ve lanetliyoruz.

Bu saldırıların hedefi Türkiye halkını karşı karşıya getirmek,birbirine kırdırtmak ve çatıştırmak suretiyle iç savaş çıkarmaktır.Bu saldırıların arkasında derin dış güçlerin olduğunu görmemek kör ve saf olmak gerek diyen Başkan Öter şöyle devam etti.Bir kısmı kardeş,dost ve müttefik bildiğimiz bu Ülkeler Türkiye'nin Suriye'ye girmesi için akıl almaz acımasız plan ve tuzaklar kurdular.Türkiye ve Rus Uçaklarının Düşürülmesi bu planların birer parçasıydı.Türkiye Tuzağa düşüp,Suriye'ye girmeyince İçeride huzursuzluk çıkartarak,Türkiye'yi Bölmek,parçalamak isteyen Küresel güçler taşeronları aracılığıyla farklı örgütler üzerinden Ülkenin en güvenlikli kentlerine saldırılar yaptırdılar.İç Savaş çıkarmayı hedefleyen bu güçler bundan sonrada acımasız eylemlere başvurmaları  muhtemeldir.

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu olarak Tüm Ülke Halkımıza sesleniyor,Çağrıda bulunuyoruz.Gün birlik,beraberlik,dayanışma ve Kardeşlik günüdür. Doğulusu,Batılısı,Güneylisi,Kuzeylisi,etnik kökeni,inancı ne olursa olsun bu saldırılara karşı tek ses,tek vücut olmalıyız.Ancak bu şekilde oynan oyunlar boşa çıkarılır.Hükümetimize de çağrımız Çözüm sürecinin yeniden başlaması için gerekli adımların atılmasıdır dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04