MTDF BAŞKANI ÖTER;?? KENT AŞ TACİZ SKANDALI MUTLAKA ARAŞTIRILMALIDIR??

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı Mehmet Şerif Öter ?Kent AŞ?nin Müdürü ile ilgili İddia edilen Taciz Skandalı Araştırılmalı ve Gereği Yapılmalı? Dedi.

Mardin 8.05.2019 20:25:10 0
MTDF BAŞKANI ÖTER;??  KENT  AŞ  TACİZ SKANDALI MUTLAKA ARAŞTIRILMALIDIR??

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF)  Başkanı Mehmet Şerif Öter “Kent AŞ’nin Müdürü ile ilgili İddia edilen Taciz Skandalı Araştırılmalı ve Gereği Yapılmalı” Dedi.

 

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF)  Başkanı Mehmet Şerif Öter  “Bazı sosyal medya ve bazı basın haber organlarında yayınlanan Mardin Kent AŞ. Müdürü olduğu söylenen Ercan Uysaler’in Mardin Büyükşehir Belediyesi Kent AŞ’ye iş başvurusunda bulunan kadına işe alma karşılığında ahlaksızca taciz ve fuhuşa zorladığı anların ses kaydı iddiaları ile ilgili gereğinin yapılması için Mardin toplumsal dayanışma federasyonu olarak yetkililere çağrıda bulunuyoruz.

 

 Skandal taciz iddiasında adı geçen Ercan Uysaler’in Polis olması çok üzücü.  Çünkü kahraman polis teşkilatımız insanlarımızın canı, malı ve namusunu korumak için gece, gündüz demeden fedakârca çalışmakta,  gerektiğinde çekinmeden canını feda etmektedir.

 

 Dinlerin ve dillerin kenti olan Mardin’imizin bu tür çirkin, kabullenemeyecek olaylarla anılması Mardin’imize büyük zarar verir.

 

Bu skandal taciz olayı ile ilgili Mardin İl emniyet müdürlüğümüzce yapılan açıklamada taciz skandalının 31 Mart’tan sonra meydana geldiği şeklindedir.  Hangi tarihte taciz skandalı meydanı gelmişse gelsin,  Mardin’e yakışmayan bu taciz iddiasının açığa çıkarılarak suçlu ve suçluların biran önce hukuk karşısında hesap vermelerini bekliyoruz. “Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,34% -0,15
  • EURO

    34,76% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2432,83% -0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00