MTDF BAŞKANI İBRAHİM AYDIN SAKARYA`DAKİ KATLİAM GİBİ KAZA İLE İLGİLİ MESAJ YAYINLADI

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu(MTDF) Baskanı İbrahim Aydın,Sakarya`nın Hendek ilçesine bağlı Çamlıca mahallesi mevkisinde, bu sabah yaşanan acı haber ile ilgili, açıklama yaparak "Sakarya`da gerçekleşen trafik kazası hepimizi yasa boğdu. Hayatın

Mardin 18.08.2017 13:46:14 0
MTDF BAŞKANI İBRAHİM AYDIN SAKARYA`DAKİ KATLİAM GİBİ KAZA İLE İLGİLİ MESAJ YAYINLADI

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu(MTDF) Baskanı İbrahim Aydın,Sakarya'nın  Hendek ilçesine bağlı Çamlıca mahallesi mevkisinde, bu sabah yaşanan  acı haber ile ilgili, açıklama yaparak "Sakarya'da gerçekleşen trafik kazası hepimizi yasa boğdu. Hayatını kaybeden tarım işçilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum" dedi.

 

Bugün meydana Gelen Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu(MTDF) Baskanı İbrahim Aydın,Sakarya'nın  Hendek ilçesine bağlı Çamlıca mahallesi mevkisinde,Çoğunluğu Mardiin'den Sakarya'ya giden tarım işçilerini taşıyan traktörün    yol kenarına devrilmesi sonucunda meydana gelen kazada   7 kişi hayatını kaybettiği ve  en az 20 kişinin   de yaralanması nedeniyle yazılı mesaj yayınladı..

 

Başkan İbrahim Aydın Tüm Türkiye'yi yasa boğan kazada  kazada hayatını Kaybeden ve yaralanan Tarım işçilerinin çoğunluğunun Mardin'in Kızıltepe ilçesinden  ve Diyarbakır'dan Sakarya'ya fındık toplamaya giden işçiler olduğunu  öğrendiğini  ,İşçilerin bulunduğu Traktörün bilinmeyen bir nedenle yol kenarına devrilmesi  sonucunda  7 kişinin  hayatını kaybettiği ve   en az 20 kişinin de   yaralandığını belirterek,Sakarya'da gerçekleşen  trafik kazası hepimizi yasa boğdu. Hayatını kaybeden tarım işçilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00