MSB IŞIK YEŞİLLİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Mardin`e gelen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Akşam saatlerinde Yeşilli ilçesine giderek,Yeşilli Belediyesini ziyaret etti.

19.06.2017 09:37:30 0
MSB IŞIK YEŞİLLİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Akşam saatlerinde Yeşilli ilçesine giderek,Yeşilli Belediyesini ziyaret etti.

 

Bakan Işık'ın Yeşilli ilçesini ziyaretine  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı istanbul Milletvekili (MYK) Yerel Yönetimler Başkanı  Erol KAYA , Muş eski milletvekili  Muzaffer ÇAKAR, Kocaeli Ak Parti İl Teşkilatı, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman, AK Parti Mardin Milletvekili   Orhan MİROĞLU eski, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar İl teşkilatı ve il protokolünün yanısıra Yeşilli Ak Parti Teşkilatı  basın mensupları katıldı.

 

 

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'den Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan IBakan şık, binlerce yıllık tarihi ve medeniyeti ile Mardin'in muhteşem bir şehir olduğunu  ifade etti.

Mardin'in Türkiye'nin sembol şehirleri arasında yer aldığını dile getiren Bakan Işık, konuşmasına şöyle devam etti;

"Maalesef bölgemiz terörden dolayı uzun yıllar hak ettiği kalkınma hamlesini yapamadı. Biz Mardin'in ve bölgenin teröre teslim olmaması ve kalkınması için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Ancak kalkınmada birinci öncelik huzur ve güvendir. Huzur ve güvenin tam olarak sağlanması tam bir kalkınma için şart. Bu açıdan da önümüzdeki sürecin hem Mardin hem de bölgemiz açısından çok daha iyi olacağı kanaatindeyim. "dedi.

 

Yeşiilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'in    kısa basın sunum konuşması yapmasının ardından  Yeşiili Belediye Başkanı  Hayrettin Demir tarafından bakan IŞIK'a Plaket ve yöresel işlemeli bakır hediye etti .heyet daha sonra mardinde iftarını açmak üzere ilçeden  ayrıldılar .


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04