MİSİAD 4.YIL TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

MİSİAD`ın 4. yıl toplantısı "Milli Birlik, Milli Üretim" ana temasıyla gerçekleşti. Genel Başkan Öncel, "Kendi uçağımızı, arabamızı, tankımızı, topumuzu kendimiz yapacağız. Bütün bunlar MİSİAD`ımızın varlık sebebidir" dedi

Gündem 28.02.2018 07:42:51 0
MİSİAD  4.YIL TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

MİSİAD'ın 4. yıl toplantısı "Milli Birlik, Milli Üretim" ana temasıyla gerçekleşti. Genel Başkan Öncel, "Kendi uçağımızı, arabamızı, tankımızı, topumuzu kendimiz yapacağız. Bütün bunlar MİSİAD'ımızın varlık sebebidir" dedi

 

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) 4'üncü yılını geride bırakırken Yüksek İstişare Toplantısı düzenledi. MİSİAD Yüksek İstişare toplantısı "Milli Birlik ve Milli Üretim" ana temasıyla gerçekleştirildi. Anadolu Hotels Downtown Ankara'da düzenlenen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, "Kendi uçağımızı, arabamızı, tankımızı, topumuzu kendimiz yapacağız. Yani sanayimiz milli olacak, ekonomimiz milli olacak mühendisimiz, tasarımımız milli olacak. İşte bütün bunlar MİSİAD'ımızın varlık sebebidir" dedi.


“KADINLARIMIZI BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE TUTACAĞIZ”


MİSİAD'ın; bağımsız, Türk milletine hizmet arzusu temelinde buluştuğu işaret eden MİSİAD Genel Başkanı Öncel, gençlerin genç işadamları olarak yol almalarını desteklemekten duydukları gururu dile getirdi. Öncel, kadınların iş dünyasındaki yeri ve değerine de değindi. Öncel, "Kadınlarımızı başımızın üzerinde tutacağız, ekonomik sosyal hayatlarında Atatürk'ün verdiği tüm haklarının korunması yolunda sonuna kadar destekçileri olacağız" diye konuştu. MİSİAD'ın tarihi bir dönemeçte kurularak inisiyatif aldığını belirten Öncel, "Zeytin Dalı" operasyonuna da vurgu yaparak şunları kaydetti:


“MİLLİ DURUŞLARA DÖRT ELLE SARILACAĞIZ”


“Yepyeni dengelerin oluştuğu, uluslararası siyasi ve ekonomik dengelerin sil baştan kurulduğu, teknolojinin bütün dünyada sosyolojik yapıları temelden kurguladığı, 'bahar' adlarıyla özellikle İslam coğrafyasına kaos, karmaşa ve çatışmaların taşındığı, ülkelerin kana bulandığı, bu süreçte kahraman vatan evlatları El-Bab’ta, Azez’de, Afrin’de ve Kandil’de küresel terör örgütlerine karşı vatan savunması veriyor. Kahraman Mehmetçiğimiz, müttefik sandıklarımızın aksine gittikleri yerlere kan ve gözyaşı değil mazlum halklara huzur götürüyor. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa, ailelerine ve Türk milletine sabırlar diliyorum. Yüzyılın alçaklığı hain darbe girişimi ile ihanetin hangi boyuta geldiğini maalesef çok ağır bedeller ödeyerek öğrendik. Onun içindir ki milli hassasiyetlerimize, milli duruşlara dört elle sarılacağız, kendi yaralarımızı kendimiz saracağız. MİSİAD'ın birliğinin, Türk milletinin dirliğinin devamını diliyorum."

 

Düzenlenen gala yemeğinde MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel’e, Ekoavrasya tarafından onur nişanı takdim edildi. İstişare toplantısının 2. gününde büyük MİSİAD ailesi Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna yüzlerce kişilik kortejle çıktı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33