``MİSAFİR DEĞİL,EV SAHİBİYİZ``

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde Saadet Partisi seçim bürosuna yoğun bir ilgi vardI.Seçim Bürosunun açılışına Saadet Partisi GİK Üyesi Doğan Bekin de katıldı

Siyaset 19.01.2014 17:20:27 0
``MİSAFİR DEĞİL,EV SAHİBİYİZ``

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde Saadet Partisi seçim bürosuna yoğun bir ilgi vardı.Çelebi ilçesi seçim Bürosunun açılışına Saadet Partisi GİK Üyesi Doğan Bekin de Katıldı. Saadet Partisi Çelebi İlçe Başkanı Ömer Yıldırım konuşmasında 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerinde biz Saadet Partisi olarak Çelebi’de kazanacak güçteyiz’’dedi.
SAADET BAYRAĞINI DİKECEĞİZ
Yıldırım “ AKP belediye başkanı çelebiye ne gibi hizmetler yaptı hiçbir şey yapmadı. İlçemiz 5 gün karanlıkta kaldı ama ne hikmetse belediye başkanın göremedik artık insanlarımız uyandı. Çelebi ilçesine tekrar kaldırmak için canla Başla çalışacağız’’dedi. Saadet Partisi Çelebi ilçe belediye Başkan adayı Ömer Kılıç ise konuşmasında bugün burada 40 yıllık saadet partisinin tecrübesiyle ve Çelebi halkının desteği ile karşınızdayız. Bu destek ile hep birlikte Çelebi’de kapı kapı dolaşıp belediye Saadet bayrağını dikeceğiz’’ dedi. 
Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Doğan Bekin konuşmasında şunları söyledi: “Çok kıymetli Çelebililer maalesef Türkiye üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor. Ben Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi olarak değil, yıllarca başucunda bulunduğum Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocanın sözlerini söylüyorum bir müteşebbis İstanbul’da bir fabrika kurmak istiyor ve teşvik için dosyası TOBB’ne o dönem Genel Sekreter olan Erbakan Hoca’nın önüne geliyor. Erbakan, inceleme yapınca, bu müteşebbisin aslında fabrikayı üç yıl önce faaliyete soktuğunu ve ithal etmesi gereken fabrika aksamlarını ve makinalarını ise bir şekilde yurda kaçak yollarla soktuğunu ve üç yıl aradan geçtikten sonra aynı makine ve aksamları ithal etmek üzere resmi yoldan başvuru yaptığını ve bu vahim manzara karşısında dosya ile birlikte Başbakan Demirel’e gidiyor.Başbakanı’ın durumdan haberdar olduğunu görünce büyük bir hayal kırıklığına uğrar ve orada Başbakan’a şu sözlerle seslenir.”Artık namuslu ve ve bu vatanı seven insanların önemli makamları işgal etmesi gerekir. Bunun için bendeniz odalar ve borsalar birliği başkanı olmak istiyorum” diyor.Şu anda maalesef aynı manzara ile karşı karşıyayız.Bir avuç insan, milyonların emeğini birilerine peşkeş çekiyorlar. Bugün tam sırası artık Çelebi İlçesi halkı olarak çelebililiğinizi gösterme vaktidir. Oyununuz Saadete verin. AKP ülkeyi borç batağına sokmuşdur , şu an 500 milyon borç ile karşı karşıyayız artık doğan çocuğumuz bile gün güzü göremeden borç içinde doğmaktadır.Marmaray yaptık diyorlar, iyi hoş ta, her yıl 50, 60 milyon dolar dış borç ödemesi yapılmaktadır.Bu rakamı oniki ile çarptığımızda ortaya çıkan rakam ile kaç Marmaray yapılabileceğini artık siz düşünün. Anadolu’yu boşattılar bugün gidin Sivas’a, Kayseri’ye, Yozgat’a milletvekili sayısı her seçimde azalıyor’’dedi. Saadet Partisi Kırıkkale il başkanı Faruk Vurgun’da konuşmasında ;Çelebi ilçemiz Anadolu’nun parlayan bir ilçesi olacak. Artık hizmet zamanıdır. Saadet Partisi geliyor. Belediyelerde Milli Görüş belediyeciliği nasıl yapılırmış herkes görecek dedi. Daha sonra dualarla eşliğinde kurban kesilerek Saadet Partisi Çelebi ilçe seçim bürosu açıldı.


ARTUKLU HABER AJANSI-KIRIKKALE


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35