MİROĞLUNUN ANKARADAKİ TAZİYESİNE ZİYARETÇİ AKINI

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu?un tedavi görmekte olduğu hastanede 25 yaşında vefat eden biricik oğlu Zerdeşt Miroğlu için Ankara Mardin Kültür Evinde Miroğlu Ailesinin taziyesine ziyaretçi akını....

13.02.2018 16:50:37 0
 MİROĞLUNUN ANKARADAKİ TAZİYESİNE  ZİYARETÇİ AKINI

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’un  tedavi görmekte olduğu hastanede 25 yaşında vefat eden biricik oğlu Zerdeşt Miroğlu için  Ankara Mardin Kültür Evinde Miroğlu Ailesinin taziyesine ziyaretçi akını....

 

Mardin'in Midyat ilçesi Gelinkaya Mahallesinde yapılan taziyenin ardından,  MAREV Mardin Kültür Evi'nde Bugün ve yarın 10.00 ve 20.00 saatleri arasında taziyeleri Kabul edecek olan Miroğlu Ailesine,sabah satlerinden itibaren ziyaretçi akını sürüyor.

 

Saat 10.00 gibi Ailesi ile birlikte Mardin Kültür Evi'ne  gelen Ak Parti Mardin Milletvekil Orhan Miroğlu  taziye için gelen ziyaretçileri karşılayarak,tek tek ilgileniyor.

 

Siyaset ve Hükümet kanadından Ünlü isimlerin akın ettiği Taziye sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşanıyor.Gerek Anne Canan Miroğlu,Gerek Baba Orhan Miroğlu ve gerek se Kardeşi Hiwa Miroğlu'nun gözlerinden yaşların aktığı anlar yaşandı.

 

Yöresel Mırra kahvesi ile Çay ikram edilen Taziyeye Adalet Bakanı Abdulhamit Gül,TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın,Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan,Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,Eski İçişleri Bakanlarından Abdulkadir Aksu,İş ve Siyaset dünyasından  önemli isimler,Ankara'da yaşayan Mardinliler  gelerek Miroğlu ailesine baş sağlığı dileğinde bulunmak üzere Ankara MAREV'in  Mardin Kültür Evi'ne  akın etti.

 

Öğlen saatlerinde ise Taziye için gelenlere,yemek ikramında bulunuldu.Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,.Taziye amacıyla kendisine telefon eden, bizzat gelerek acılarına ortak olan herkese minnettar olduğunu belirterek,Artuklu Haber'e şunları söyledi:"Biricik oğlumuz Zerdeşt'in vefatı dolaysıyla yaşadığımız acı günlerde dostlarımız, iş, sanayi ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri, Bölge aşiret liderleri bizi yalnız bırakmayarak yaşadığımız acıya ortak olmak için bizleri ziyaret eden Başta  Bakan,Milletvekili,Bürokrat ve siyaset adamlarına  ve gerekse de telefon ile mesajlarıyla taziyelerini bildirip, başsağlığı dileklerini ileten herkese  ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER