MİROĞLU`NDAN ,BAKANLARLA BİRLİKTE DİYARBAKIR ZİYARETİ

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,3 Bakanla Birlikte Diyarbakır`da çeşitli ziyaretlerde bulunuyor.Diyarbakır Sur`da operasyonların bitmesinin ardından 3 Bakan ilçenin yeniden inşası için incelemeler yapıyor.

31.03.2016 14:01:59 0
MİROĞLU`NDAN ,BAKANLARLA BİRLİKTE DİYARBAKIR ZİYARETİ

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,3 Bakanla Birlikte Diyarbakır'da çeşitli ziyaretlerde bulunuyor.Diyarbakır Sur'da operasyonların bitmesinin ardından 3 Bakan ilçenin yeniden inşası için incelemeler yapıyor.

Diyarbakır'da bulunan Bakanlar ve Milletvekillerinden oluşan Heyet Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti.

Ziyarette  Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile önceki gün Diyarbakırda bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da katıldı. Bakanlara Valilik ziyaretinde Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin ve bakanlıkların üst düzey bürokratları  da eşlik etti.

Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Sarı ve Bakan Ünal, Vali Aksoy, Milletvekilleri, diğer misafirler ile bir süre Valilik makamında görüştü.

Görüşmenin ardından Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya katılan Bakanlar, Milletvekilleri ve üst düzey bürokratlara burada Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, kurum müdürleri ile ilgili bakanlıkların temsilcileri katıldı.

Valilikteki toplantıda Diyarbakır'da  son dönemde yaşanan olayların değerlendirildiği toplantıda bakanlar ve milletvekillerine yapılan çalışmalar hakkında brifing verildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-DİYARBAKIR

 


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88