MİROĞLU,KORUCULARIN ÖZLÜK HAKLARINDA İYİLEŞTİRME İSTEDİ

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,yaptığı açıklamada;`` Umarım korucular için gerekli reform ve iyileştirme adımlarını atmak İç işleri Bakanı Süleyman Soylu`ya nasip olur..Bu bayramda bu aileleri ziyaret ederken en çok duyduğumuz bu taleplerdi, ç

Gündem 17.09.2016 10:56:15 0
MİROĞLU,KORUCULARIN ÖZLÜK HAKLARINDA İYİLEŞTİRME İSTEDİ

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,yaptığı açıklamada;'' Umarım korucular için gerekli reform ve iyileştirme adımlarını atmak İç işleri Bakanı Süleyman Soylu'ya nasip olur..Bu bayramda bu aileleri ziyaret ederken en çok duyduğumuz bu taleplerdi, çok söyledik ve çok konuştuk, ama maalesef bugüne kadar sonuç alamadık''dedi.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun ,Sosyal Medya hesabından yaptığı yazılı açaıklama şöyle:

 

''Ağrı'da sekiz korucu ve iki asker şehit edildi. Allahtan rahmet diliyor ve ailelerine geride kalan eşlere analara, babalara, kardeş ve çocuklara başsağlığı diliyorum. Hayatını ülkesi için feda eden bu insanların hala bir sağlık sigortasına bile sahip olmaması, sosyal haklar bakımından bu ülkenin en yoksulları arasında olması çok acı. Kendilerinden bir silah ruhsatının bile esirgeniyor olması anlaşılır gibi değil. Umarım korucular için gerekli reform ve iyileştirme adımlarını atmak İç işleri Bakanı Süleyman Soylu'ya nasip olur. Bu bayramda bu aileleri ziyaret ederken en çok duyduğumuz bu taleplerdi, çok söyledik ve çok konuştuk, ama maalesef bugüne kadar sonuç alamadık.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88