MİNİKLERDEN POLİSLERE SÜRPRİZ KUTLAMA

Bartın Valiliği Proje Uygulama ve Eğitim Merkezinde eğitim gören minik öğrenciler polis amcaları için sürpriz bir kutlama yaptılar.

Gündem 23.04.2017 10:21:57 0
MİNİKLERDEN POLİSLERE  SÜRPRİZ KUTLAMA

          Bartın Valiliği Proje Uygulama ve Eğitim Merkezinde  eğitim gören minik öğrenciler polis amcaları için  sürpriz bir kutlama yaptılar.

 

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Günü ülkemiz genelinde olduğu gibi Bartın İlimizde de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Söz konusu kutlama etkinliklerinden birisi de   Bartın Valiliği Proje Uygulama ve Eğitim Merkezinde  gerçekleştirildi. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin, ülkemizin huzur, güven ve istikrarının güvencesi olan Türk Polis Teşkilatı'nın 172. Kuruluş günü  sebebiyle Proje Eğitim ve Uygulama Merkezine  gelen çocukların emekleri ile süslenen  etkinlik alanında gerçekleştirilen etkinliğe Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer YILMAZ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun GÜLER, Toplum destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, Proje Uygulama ve Eğitim Merkezi görevlisi eğitmenler, eğitim merkezi öğrencileri ve öğrencilerin aileleri katıldılar.

 

Etkinlikte ilk olarak Proje Uygulama ve Eğitim Merkezi ‘nde eğitim alan öğrenciler Polis Amcalarına  polislik mesleği üzerine yazılmış  şiirler  ve sözler okudular. Polis amcaları ile sohbet edip soru sorma fırsatı da bulan öğrencilere polislik mesleği ile ilgili olarak bilgilerin verildiği etkinlikte daha sonra üzerinde ‘’Polislerimizi  Çok Seviyoruz’’ yazısının yanı sıra Polis Logosu ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Logosunun bulunduğu pasta kesilerek hatıra fotoğrafları çektirildi.

 

Bartın İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU ‘nun gönderdiği Kanka Polis Madalyaları, plastik toplar ve satranç takımlarını hediye olarak alan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Etkinliğe katılan Kanka Polis ise yaşanan coşkunun daha da artmasını sağladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN
 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19