Minikler Polis Amcalarla Pasta Kesti

Bartın ?ın gözde eğitim kurumlarından birisi olan Bizimkiler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ?ni ziyaret eden Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri çocuklarla özel olarak hazırlanan yaş pastayı kestiler.

Polisiye Haberler 30.03.2016 22:00:00 0
Minikler Polis Amcalarla Pasta Kesti

Bartın ‘ın gözde eğitim  kurumlarından birisi olan Bizimkiler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ‘ni ziyaret eden  Bartın İl  Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü  görevlileri  çocuklarla özel olarak hazırlanan yaş pastayı kestiler.

Bartın ‘ın gözde eğitim  kurumlarından birisi olan Bizimkiler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ‘ni Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü  görevlilerine eşlik eden Kanka Polis büyük bir coşkunun yaşanmasını sağladı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Bartın Valisi Sayın Seyfettin Azizoğlu ve   Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu  ‘nun iyi dileklerinin eğitim ve rehabilitasyon merkezinin idareci, öğretmen ve velilerine iletildiği ziyarette pasta süprizi ile karşılaşıldı. Bizimkiler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ‘nde eğitim ve tedavilerini sürdürmekte olan çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan yaş pastayı  polis amcalarıyla birlikte kestiler. Gerçekleştirilen etkinlikten dolayı son derece mutlu oldukları gözlenen çocuklar, polis amcaları ile sohbet edip soru sorma fırsatı da buldular.  Bizimkiler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ‘nde bulunan çocuklar polis amcaları ile beraber bol bol hatıra  fotoğrafları da çektirdiler.

Ayrıca  ziyarette “Geleceğiniz, Geleceğimizdir,” sloganıyla psiko sosyal model örnek alınarak yürütülen ‘’Kuzey ‘in İncileri’’ isimli proje etkinlikleri hakkında  bilgiler verilirken, öğrencilere magnet diye tabir edilen buzdolabı süsleri ve balonlardan oluşan hediyeler de takdim edildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19