MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TUNA`YA ZİYARET

100. Yıl İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'yı ziyaret etti. Minik öğrencilerin heyecanına ortak olan Başkan Tuna, Eğitim bir ülkenin geleceğidir. Yeni eğitim ve öğretim dönemimizin ülkemiz için hayırlı olmasın

Belediye Haberleri 17.09.2013 14:49:31 0
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TUNA`YA ZİYARET
İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Hayriye Andiçen Anaokulu ve 100. Yıl İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı ziyaret etti. Minik öğrencilerin heyecanına ortak olan Başkan Tuna, “Eğitim bir ülkenin geleceğidir. Yeni eğitim ve öğretim dönemimizin ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

2013- 2014 eğitim öğretim yılının başlaması ile tüm ülkede olduğu gibi Sincan’da da binlerce öğrenci ders başı yaptı. İlkokul birinci sınıflar için geçtiğimiz hafta başlayan okul dönemine, bu hafta üst sınıflar da dahil oldu. Okulun ilk gününde öğrencilerini alan öğretmenler, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı ziyaret etti. Minikleri karşısında gören Başkan Tuna, miniklere eğitimin ne kadar önemli olduğunu anlattı. 

DERS ZİLİ ÇALDI

Sincan’da İlköğretim Haftası bir dizi etkinlikle kutlandı. Yeni dönemi coşku ile karşılayan öğretmen ve öğrenciler; güne Lale Meydanı’nda bulunan Atatürk Heykeli’ne çelenk koymakla başladı. Ardından Hayriye Andiçen Anaokulu ve 100. Yıl İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Sincan Belediyesi’nin konuğu oldu.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya desteklerinden dolayı teşekkür eden 100. Yıl İlkokulu Müdürü Hacı Yusuf Oğuz, “ Okullarımıza verilen destek gerçekten gözle görülüyor. İlginizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

Hayriye Andiçen Anaokulu’nun minik öğrencileri Ela Çetinkaya ve Akif Koca ise Başkan Tuna’ya kendi yaptıkları kuzu ile teşekkür etti.

Okul heyetine teşekkürlerini ileten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilere hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim ve öğretimin ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için nasıl bir öneme haiz olduğu hepimizin malumudur. Sincan’daki okullarımızın gerek fiziki durumu ve gerekse eğitim kadrosu ülke ortalamalarının çok üzerindedir. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Biz öğrencilerimize de, öğretmenlerimize de güveniyoruz. Belediye olarak; biz imkanlarımız dahilinde okullarımızın fiziki olarak iyileştirmesi için üzerimize düşen desteği hiçbir zaman esirgemiyoruz. Bu vesile ile yeni eğitim ve öğretim döneminin Sıncanımız ve ülkemiz için verimli ve başarılı geçmesini diliyorum ” dedi.

 


ABDULLAH ORTAÇ-SİNCAN/ANKARA


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19