Minik Futbolculardan Akgül?e Ziyaret

Mamak Atlıoğlu Ortaokulu futbol takımı sporcuları, Okul Müdürleri Yusuf Demircioğlu ve Müdür Yardımcıları Müjde İlbars ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül?ü makamında ziyaret etti.

17.04.2015 11:10:52 0
Minik Futbolculardan Akgül?e Ziyaret

Mamak Atlıoğlu Ortaokulu futbol takımı sporcuları, Okul Müdürleri Yusuf Demircioğlu ve Müdür Yardımcıları Müjde İlbars ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşen Ankara geneli Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası’nda ikincilik elde eden öğrenciler, kupa sevincini Akgül ile paylaştı. 16 takım arasından Mamak’a ikincilik kupası kazandıran minikler Eskişehir’de gerçekleşecek bölge elemelerinde de hem Mamak’ı hem de Ankara’yı temsil edecekler. Mamak’ta bulunan okulların elde ettiği başarılardan büyük mutluluk duyduğunu belirten Akgül, gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti. Akgül, “Okullarımız hem eğitim alanında hem de sportif ve kültürel etkinliklerde başarılı sonuçlara imza atıyor. Şehirlerin tanıtımı açısından gerek spor kulüplerimiz gerekse okul takımlarımız çok önemli görevler üstlenmekte” dedi.

Geleceğin Temellerini Atıyoruz

Geleceğin başarılı sporcularının Mamak’ta yetişeceğini kaydeden Akgül, “Altyapı olarak çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Mamak’ta spor konusunda önemli bir potansiyel var. Bunu ortaya çıkarmak ve çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmak istiyoruz” dedi. Tesisleri doldurarak gençleri yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Akgül, “ Mamak’ta geleceğin sporcuları yetişecek. Geleceğimizin temellerini atıyoruz” diye konuştu.

 

Artuklu Haber Ajansı-Ankara/Mamak

Haber:Abdullah Ortaç

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00