MİM-DER’DEN BAŞKAN KÖSE’YE TEŞEKKÜR

Mamak’ın dönüşümünde önemli mihenk taşlarından birini oluşturan 50. Yıl Kentsel Dönüşüm Projesinin yeni cadde ve sokak açma çalışmalarını yürüten Mamak Belediyesine müteahhitlerden teşekkür geldi.

Ankara 8.01.2021 12:04:00 0
MİM-DER’DEN BAŞKAN KÖSE’YE TEŞEKKÜR

Mamak’ın dönüşümünde önemli mihenk taşlarından birini oluşturan 50. Yıl Kentsel Dönüşüm Projesinin yeni cadde ve sokak açma çalışmalarını yürüten Mamak Belediyesine müteahhitlerden teşekkür geldi.

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, 50. Yıl Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mamak Belediyesi tarafından açılan yol çalışmalarını yerinde izlediler. MİM-DER Başkanı Hamza Can, Mamak Belediye Başkanı Sayın Murat Köse’nin göreve geldiği tarihten itibaren bölge müteahhitlerinin önündeki engelleri tek tek kaldırdığını ifade ederek, “İmar Planları kapsamında açılması gereken cadde ve sokakların açılması bizlerin işlerini kolaylaştırmaktadır. Açılan her cadde ve sokak Mamak’ın modern bir şehir olma noktasında ciddi katkılar sağlamaktadır. Bu yolların açılması yeni projelere başlayacak olan müteahhitlerimizin harekete geçmesini sağlamaktadır. Pandeminin ortaya çıkardığı olumsuzluklardan tüm dünya etkilendi. Böyle sıkıntılı bir dönemi iyi yöneten ve işlerimizi kolaylaştıran Belediye Başkanımız Murat Köse ve Ekibine buradan özellikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

MAMAK’A DAVET

Kentsel dönüşüm konusunda Mamak Belediyesinin Türkiye’ye örnek olacak birçok çalışmaya imza attığını aktaran Başkan Hamza Can, “1985 yılında 380 bin olan Mamak ilçemizin nüfusu 670 bini aşmış durumdu. Nüfusumuzun bu kadar artmasının temel nedeni kentsel dönüşüm projeleri ile şehrimizin güzelleşmesidir. Mamak’ın gecekondulardan arındırılmasında müteahhitlerimiz zamanında büyük özveri göstermiştir. Müteahhitlerimizi de belediye başkanlarımız destekmiş ve işlerini kolaylaştırmışlardır. Şimdiye kadar Mamak’a hiç yolu düşmeyenlerin ilçemizi gezmelerini tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.

MAMAK’IN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Mamak’ın yakın bir geçmişe kadar gecekondularla dolu olduğunu, her yağmurdan sonra sel baskınlarına maruz kaldığını, trafik çilesi çektiğini kaydeden Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Hamza Can, geliştirilen projelerle, yapılan hizmetlerle Mamak’ın değerlendiğini, güzelleştiğini ve yaşanılabilir bir ilçe haline geldiğini kaydetti.

MAMAK CAZİBE MERKEZİ OLDU

Mamak’ta açılan millet bahçesinin, parkların, yeşil alanların Mamaklılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandığını anlatan Hamza Can, “Yapılan her hizmet sonrasında bölgemiz müteahhitleri tarafından yapılan binalar, konutlar, projeler değer kazanmaktadır. Ankara şehir merkezine en yakın ilçe olmasına rağmen düne kadar tercih edilmeyen Mamak, bugün huzurlu ortamı, nezih mekânsal düzenlemeleri ve modern konutları ile cazibe merkezi haline gelmiştir” diyerek açıklamasını tamamladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


Anahtar Kelimeler: -’ BAŞKAN TEŞEKKÜR
24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22