MİLLETVEKİLİ ŞAHKULLUBEY`DEN ``KADİR GECESİ ``MESAJI

AK Parti Mardin Milletvekili, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

23.07.2014 15:05:11 0
MİLLETVEKİLİ ŞAHKULLUBEY`DEN ``KADİR GECESİ ``MESAJI

AK Parti Mardin Milletvekili, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şahkulubey mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bir yandan Allah katında en hayırlı ay olan Ramazan’ın sonlarına yaklaşmanın hüznü içindeyken, diğer yandan da bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine kavuşmanın heyecanı içindeyiz. Müminlerin rehberi Kuran-ı Kerim’in indiği bu kadrimizi yücelten gecede İslam Âlemi ayrı bir üzüntü yaşıyor maalesef. Filistinli kardeşlerimiz insanlık dışı ağır şeyler tecrübe ederken hiçbirimizin gönlü ferahlık içinde değil. Mümin kardeşlerimize kadın, yaşlı, hasta, çocuk demeden yapılan bu zulme karşı sessiz kalmamak, zulme uğrayanları hak hukuk tanımayan zalimlere karşı savunmak hepimizin sorumluluğudur. Elimizden hiçbir şey gelmiyorsa bile bu mübarek geceyi Rabbimize, mazlumlar için dua ederek geçirmek belki de bizlere en güzel tesellidir. İnsanlığa nur olarak indirilen Kuran-ı Kerim’in rehberliğinde dosdoğru bir ömür yaşamak dileklerimle başta çok kıymetli Mardinli hemşerilerim ve aziz milletim olmak üzere, tüm İslam Âleminin Mübarek Kadir Gecesini kutlar; bu gecenin ülkemiz, milletimiz ve tüm Mümin kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını; tüm insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.”Dedi.

 

 

``Haberin Olduğu Her Yerde``

Artuklu Haber Ajansı-Ankara


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00