MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖSEN`DEN MTDF`YE ``HAYIRLI OLSUN``ZİYARETİ

AK Parti Mardin 27. Dönem Milletvekili Adayı İbrahim Kösen , 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor.

11.06.2018 12:17:23 0
MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖSEN`DEN MTDF`YE ``HAYIRLI OLSUN``ZİYARETİ

AK Parti Mardin  27. Dönem Milletvekili Adayı İbrahim Kösen , 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve  Milletvekili Genel seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. 

 

Mardin'in ve Ülkemizin önemli ilçelerinden biri olan Kızıltepe ilçesinde  çalışmalarını  sürdüren İbrahim Kösen,İlçe sorunlarını yakinen bilen birisi olarak,  ilçemizin  hakkettiği hizmeti fazlasıyla alacağını belirterek Zamanla bu sorunları hep beraber çözeceğimize inanıyorum. Her zaman vatandaşımızla iç içe,olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın’’ ifadelerini kullandı. 

 

Kösen Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanlığına Tekrar seçilen Kızıltepe ilçesinin ve Mardin'in sevilen  şahsiyetlerinden Mehmet Şerif ÖTER’i  Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinde ziyaret ederek ''Hayırlı Olsun''dileğinde bulundu.

 

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu MTDF’ nin mevcut genel başkanı İbrahim Aydın’ın  “Kongrede aday olmayacağını açıklaması üzerine yönetim kurulu,  Menduh Kavan  Başkanlığında olağanüstü toplanarak, Federasyonun kurucu onursal başkanı Mehmet Şerif Öter’in tekrar genel başkanlığa getirilmesine oybirliğiyle karar almıştı.

 

MTDF Genel Başkanlığına yeniden getirilen Mehmet Şerif ÖTER’i ziyareti sırasında Ak Parti Mardin Milletvekili Adayı Cengiz Demirkaya,Eski Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez ve Eski Mardin Belediye Başkanı Murat Pamukçu ile birlikte ziyareti gerçekleştiren İbrahim Kösen ve Beraberindekiler MTDF Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen Ziyaret sırasında İbrahim Kösen   MTDF Yönetimi ile gerçekleştirdiği Sohbette  AK Parti'nin icraatları ve seçim beyannamesi ile ilgili MTDF Genel Başkanı Öter ve yöneticilerine bilgi verdi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

ÖTER'DEN SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ'E PLAKET

 

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı ve Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif ÖTER ,Ziyaretiine gelen 22.dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez'e Mardin Bulguru'na verdiği destek nedeniyle plaket verdi. 


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82