Midyat’ta çocuk parkı açılışında Başkan Şahin'e büyük ilgi

Göreve geldiği günden bu yana adından sıkça söz ettiren Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Yolbaşı mahallesinde yeni yapılan parkın açılışına katıldı.

Mardin 13.05.2021 13:18:00 0
Midyat’ta çocuk parkı açılışında Başkan Şahin

Göreve geldiği günden bu yana adından sıkça söz ettiren Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Yolbaşı mahallesinde yeni yapılan parkın açılışına katıldı.

Çocuk oyun parkının yanı sıra, çocuklara oyuncak dağıtan Başkan Şahin, Down Sendromlu çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yapımı kısa sürede tamamlanarak, hizmete sokulan Yolbaşı Mahallesi Parkının açılışında çocuklar Başkan Şahin'e büyük ilgi gösterdi. Bayram öncesi açılan park çocukları çifte bayram yaşattı.  

Yoğun çalışma temposuyla dikkat çeken Belediye Başkanı Veysi Şahin, Yolbaşı mahallesine kısa sürede güzel bir eser kazandırdıklarını belirtirken, “ Şu ana kadar köylerle beraber 8 park yaptıklarını söyledi.

Başkan Şahin, “Yolbaşı mahallemizde, gerçekten gördüğünüz gibi çocuk parkına ihtiyacı vardı. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Bizimde amacımız çocukları sevindirmek. İnşallah öbür mahallede de aynısını yapmaya çalışacağız. Park için yer arayışı içindeyiz. Hedefimiz sadece merkez ve beldeler değil, bütün köylerde çocuklara park yapmak.” Diye konuştu.

Yolbaşı mahalle muhtarı Abdulgani Tekin, “Belediye Başkanımız çocuklarımız için bize park yaptığı için kendisine çok teşekkür ederiz. Allah başkanımızdan razı olsun. Mahallemizin çocukları çoktur. Çocuklarımızı çok sevindirdi çocuklarımıza oyuncak dağıttı. Kendisine çok çok teşekkür ederiz. “şeklimde konuştu.

Başkan Şahin, Hanımlara şal ve yazma hediye etti. Çocuklarda sevinç çığlıkları arasında, “en büyük başkan bizim başkan” diye tezahürat yaptı.

Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Şahin daha sonra Köy korucularını ziyaret ederek, koruculara bir süre sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. 

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00