MİDYATLI ÇOCUKLAR KAPLUMBAĞA SİLVA OYUNUNU İZLEDİ

Midyat Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında Midyatlılar Lyrobotonlu Kaplumbağa Silva adlı tiyatro oyununu izledi. Midyatlı Çocukların yoğun ilgi gösterdiği oyun ayakta alkışlandı.

Mardin 28.07.2023 10:54:00 0
MİDYATLI  ÇOCUKLAR  KAPLUMBAĞA SİLVA OYUNUNU İZLEDİ

Midyat Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında  Midyatlılar Lyrobotonlu Kaplumbağa Silva adlı tiyatro oyununu izledi. Midyatlı Çocukların yoğun ilgi gösterdiği oyun ayakta alkışlandı.

Bir 3 kişi ve çocuk görseli olabilir

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'in Tarihi Kent Midyat için çalışmaları aralıksız devam Ediyor.Midyat Belediyesi bu kez Başkan Veysi Şahin'in  talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda Midyatlı Çocuklara  yönelik  Van Devlet Tiyatrosu Oyuncuları tarafından sahnelenen Oyunda, deniz kıyısındaki Lyroboton Şehrine yağan kar nedeniyle üşüyen hayvanların yaşadıkları zorluk ve küçük Kaplumbağa Silva’nın hiç vazgeçmeden ateşe ulaşmak için yaşadığı maceralar anlatılıyor.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Yaklaşık 1 saatlik tek perdelik oyunda çocuklar usta oyuncular tarafından sergilenen oyunu büyük bir heyecanla izlerken gözlerindeki mutluluk ise görülmeye değerdi. Oyundan öğrencilerin büyük keyif aldığını belirten veliler ise  etkinlik için Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'e teşekkür ettiler.

 

Oyun sırasında çocuklara, Midyat Belediye tarafından hazırlanan stantlarda ücretsiz olarak patlamış mısır ikram edildi. Dileyen Çocukların yüzleri boyanarak, oyunu  büyük ilgi ve mutlulukla ile izlemeleri sağlandı.

 

Bir 6 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00