MİDYATLI İŞ ADAMI CENGİZ BIÇAKÇI`DAN AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞI İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA

İstanbul Midyatlılar Derneği kurucu başkanı ve Midyatlı iş adamı Cengiz Bıçakçı sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama ile yeni Ak Parti Mardin il başkanının bu kez Midyat ilçesinden olmasını istedi.

22.11.2017 09:10:43 0
MİDYATLI İŞ ADAMI  CENGİZ BIÇAKÇI`DAN AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞI İÇİN FLAŞ  AÇIKLAMA

İstanbul Midyatlılar Derneği kurucu başkanı ve Midyatlı iş adamı Cengiz Bıçakçı sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama ile  yeni Ak Parti Mardin il başkanının bu kez  Midyat ilçesinden olmasını istedi.

 

 

Midyat'ın sevilen STK yöneticilerinden İş Adamı ve İstanbul Midyatlılar Derneği kurucu başkanı Cengiz Bıçakçı sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 

''Ak Parti Mardin İl Başkanları Sürekli Kızıltepe'den Seçiliyor ve Ne Hikmetse Gelen Gideni Aratıyor..5-6 Yıldır Kayda Değer Bir İcraat Göremedik Bunlardan..Mardin-Midyat Duble Yolu, Mardin Kalesinin Turizme Açılması,
Midyata Yapay Gölet ve Mesire Alanlari, İstihdam Artışı,Kültürel Faaliyetler, Ekonomik Kalkınma.. vs..vs..Hiç Birşey Yok.
Bu Ne Yaa??
Bu Defa Midyatlıya Verilsin Kardeşim.'' dedi

 

Ak Parti Mardin İl Başkanı'nın Midyat ilçesinden olmasını isteyen Cengiz Bıçakçı'nın bu talebi takipçilerinden  de  büyük ilgi ve destek gördü.Takipçileri yazdıkları yorumlar ile İş Adamı Cengiz Bıçakçı'ya  destek vererek,İl Başkanının Midyat ilçesinden olmasına yazdıkları yorumlar ile destek oluyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

ÖZEL HABER


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07