MİDYAT KAYMAKAMI ÖZDEMİR^DEN GÖREV BAŞINDAKİ PERSONELE BAYRAM ZİYARETİ
Midyat ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir,Kurban Bayramı münasebetiyle , Belediye Başkan Yardımcıları Mahsum Cengiz ve Rıdvan Akyol ile birlikte Midyat Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Midyat ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir,Kurban Bayramı münasebetiyle , Belediye Başkan Yardımcıları Mahsum Cengiz ve Rıdvan Akyol ile birlikte Midyat Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kurban Bayramı dolayısıyla, Midyat İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Mahsum Cengiz ve Rıdvan Akyol ile birlikte , Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İtfaiye Amirliği’ni ziyaret ederek görevli personelin bayramını tebrik ettiler.

Midyat ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir , vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yapan kahraman güvenlik güçlerinin, nöbet tutan sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini sürdüren tüm güvenlik, sağlık personelinin bayramını tebrik edenÖzdemir , fedakârca yürüttükleri hizmetler için teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT
-
1
Mamak Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
-
2
Başkan Akgün'den 18 Mart Çanakkale Zaferi’ ve ‘Ramazan Bayramı” Mesajları
-
3
İnşaat Sektörü Denge Arayışında
-
4
Sahil Güvenlik Botu TCSG-907 Aliağa’da Ziyarete Açılıyor
-
5
DOĞAN BEKİN ÇOCUK ADALET SİTEMİNDE YAŞANAN SORUNLARI TBMM'YE TAŞIDI
-
6
TIP ÖĞRENCİSİ BERKAY’IN ADI ATA ÇİFTLİĞİ’NDE YAŞAYACAK
-
7
MOTO KURYELER ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
-
8
ANKARA BÜYÜKŞEHİR KIRSALDAKİ ÜRETİCİYE CAN SUYU OLACAK
-
9
Bora Erkmen’in "Kronos Bilgeliği", Ceres Yayınları etiketiyle Yayınlandı
-
10
Ünlü Oyuncu Didem Balçın, Yazar Zeynep Kesler Özdoğan’ı Yalnız Bırakmadı
-
11
Mardin'de İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrenciler Ödüllerini Aldı
-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,20% 0,09
-
EURO
51,00% 0,29
-
GRAM ALTIN
7103,39% -0,08
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43



