MİDYAT KAYMAKAMI BEYAZSU'DA DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ'NDE ÇÖP TOPLADI

Mardin'in Midyat ilçesinde Çevre Haftası münasebetiyle Kaymakam Ahmet SOLMAZ,Beyazsu mesire alanında düzenlenen çevre etkinliğinde çöp topladı.

8.06.2023 13:40:00 0
MİDYAT KAYMAKAMI BEYAZSU

 Mardin'in Midyat ilçesinde Çevre Haftası münasebetiyle Kaymakam Ahmet SOLMAZ,Beyazsu mesire alanında düzenlenen  çevre etkinliğinde çöp topladı.

 

Çevre Haftası münasebetiyle Midyat Kaymakamı  Ahmet SOLMAZ beraberinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Mardin İl Müdürü  Hakan ŞİMŞEK, İlçe Protokolü ve öğrencilerin katılımıyla Beyazsu mesire alanında çevre etkinliğine katıldı.

 

Dünya Çevre Günü kapsamında farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinliğe katılanlar, Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Mardin İl Müdürü  Hakan ŞİMŞEK ile birlikte çevre temizliği yaptı.

 

Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, çevre eğitiminin sadece bilgi vermekle kalmayıp insan davranışını da etkilemesi gerektiğini dile getirerek, "Bizde bu gün çocuklarımızla birlikte hem kendileri açısından hem de toplumsal açıdan farkındalık diyebileceğimiz bir programda buluştuk. Ülkemizde de çevre bilincinin giderek yaygınlaştığının bir göstergesi olarak 5 Haziran haftasında Kaymakamlık olarak bir dizi etkinlik yaptık. Bu gün ki programımız bizim için özellikle çocuklarımızın içinde bulunması nedeniyle anlamlı. Yarının büyükleriyle daha temiz ve yaşanabilir çevre için mücadele etmeye devam edeceğiz. Hepimizin çocuklarımıza yaşanabilir bir çevre bırakmak gibi bir borcu var." dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19