MİDYAT İLÇESİNE MODERN YOLLAR YAPILMAYA DEVAM EDİLİYOR

Midyat Belediyesi, Başkan Veysi Şahin önderliğinde yoğun bir çalışma yürüterek Cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

21.07.2023 09:46:00 0
MİDYAT İLÇESİNE MODERN YOLLAR YAPILMAYA DEVAM EDİLİYOR

Midyat Belediyesi, Başkan Veysi Şahin önderliğinde yoğun bir çalışma yürüterek Cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

 

Yeni nesillere yaşanabilir bir hayat bırakmak için büyük çaba harcayan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez ve Kırsal Mahallelerde moloz gübre ve Genel temizlik çalışmalarını sürdürürken, Bir yandan da  daha modern yaollara kavuşturulması için yol yapım çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

 

Midyat'ımızın her köşesinde imzamız olacak parolasıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Şahin ,Bağlar Mahallesinde Orta Refüj,Ulucami Mahallesi kasis boyama çalışması ,Gölcük Mahallesi kilit parke taşı onarımı,Bethkustan Mahallesinde de yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

 

Ulaşımda yaptığımız çalışmalar ile trafik ve ulaşım konforunu arttırıyoruz...diyen Başkan Veysi Şahin;

‘’Bethkustan Mahallesi yolunda SATHİ kaplama serimi çalışmalarımız devam ediyor. Katkılarından dolayı Mardin Valisi/Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Sayın Mahmut Demirtaş'a ve çalışma arkadaşlarına şahsım ve Midyatlı hemşerilerimiz adına şükranlarımızı sunarız.''Dedi.

 

Başkan Veysi Şahin ;‘‘Yollarımızın kalitesini artırmak için yaptığımız çalışmalarla hemşehrilerimize yeni, modern yollar sunmak için çalışıyoruz’’


Vatandaşlara modern yollar sunabilmek için yoğun tempo ile çalıştıklarını ifade eden Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin; ‘‘ İlçemizde  havaların beklenenden sıcak geçmesi nedeni ile ilçe sokaklarında asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yollarımızın kalitesini artırmak için yaptığımız çalışmalarla hemşehrilerimize yeni, modern yollar sunmak için çalışıyoruz. Bu bağlamda ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar. Vatandaşlarımıza daha kullanışlı bir yol ağı sunmak için Midyat Belediyesi olarak   çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19