MİDYAT İLÇESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mardin'in Midyat ilçesinde Ulaşımı daha konforlu hale getirecek Bağlar mahallesi 12. Cadde asfalt serim çalışmaları Mardin Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile devam ediyor.

Mardin 21.05.2023 19:34:00 0
MİDYAT İLÇESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mardin'in Midyat ilçesinde Ulaşımı daha konforlu hale getirecek Bağlar mahallesi 12. Cadde asfalt serim çalışmaları Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Midyat Belediyesinin  iş birliği ile devam ediyor.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesinin, 2023 yılı faaliyet programı kapsamında il genelinde yol yapım, Asfalt serim, onarım ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Mardin'in Midyat ilçesinde ,Midyat Belediyesine  bağlı, Yol yapım ekiplerinin ortak planlı çalışmaları kapsamında, Bağlar mahallesi 12. Caddede mahalle içi yollarda sıcak asfalt öncesi yol stabilize çalışmalarını yerinde inceleyen Midyat Belediye başkanı Veysi Şahin, Midyat Belediyesi olarak, Mardin Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile Midyat ilçesinde yol yapım çalışmalarına son hızla devam ettiklerini belirterek  ;''Kapalı Semt Pazarımız, Belediye Hizmet Kampüsümüz, 2. Etap TOKİ Evleri ve Mardin Çevre yoluna bağlantı sağlayacak 50 Metre genişliğindeki yolumuzun asfalt serim çalışmaları Büyükşehir belediyemizin iş birliği ile devam ediyor. En kısa zamanda hizmete sunulacak yol çalışmalarında emeği geçen, başta Mardin Valimiz /Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mahmut Demirtaş ve çalışma arkadaşlarına Midyat halkı adına şükranlarımızı sunarız. Midyat ilçemizde, Ulaşımda yaptığımız çalışmalar ile   trafik rahat bir nefes alacak. 'açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19