MİDYAT İLÇESİNDE RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU

Mardin’in Midyat İlçesinde Midyat Kaymakamlığınca Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde Bayramlaşma töreni düzenlendi.

Mardin 22.04.2023 12:26:00 0
MİDYAT İLÇESİNDE  RAMAZAN BAYRAMI  COŞKUSU

Mardin’in Midyat İlçesinde Midyat Kaymakamlığınca  Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde Bayramlaşma töreni düzenlendi.

 

 Midyat İlçesinde Midyat Kaymakamlığınca  Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bayramlaşma törenine Midyat ilçe Kaymakamı Ahmet Solmaz,AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Belediye Başkanı Veysi Şahin, önceki dönem Milletvekilleri Nihat Eri  Muharrem Doğan,Ak Parti Mardin Milletvekili Adayları  Abdulhavap Arbağ, Ayhan Arslan, Ak parti   İlçe Başkanı  Atilla Yarış, Garnizon Komutanı Albay Nuri Işık, İlçe Müftü Vekili Faruk Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay,Mor Gabriel Manastırı Süryani Metropoliti Samuel Aktaş, Midyat Kiliseleri Papazı İshak Ergün,İlçe Kurum Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin , “Rabbime şükrediyorum böylesine güzel ve anlamlı bir güne daha kavuşmamızı nasip etti. Güzel bir Bayram   gününde Midyatlı  hemşerilerimizle bir araya geldik. Barış ve huzur dolu bir ortamda birlikte bayramlaştık, sohbet ettik. İnşallah her gün bayram tadında olsun. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABR AJANSI-MARDİN/MİDYAT

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00