MİDYAT İLÇESİNDE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
Mardin'in Midyat İlçesinde Muhtarlar Toplantısı yapıldı. Toplantıda mahalle ve köy muhtarları ile istişareler yapılarak, talepleri dinlendi.
Mardin'in Midyat İlçesinde Muhtarlar Toplantısı yapıldı. Toplantıda mahalle ve köy muhtarları ile istişareler yapılarak, talepleri dinlendi.
Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ve 72 mahalle muhtarı ve kamu kurum-kuruluş temsilcilerinin katıldığı yeni yılın ilk Muhtarlar Toplantısı’nı gerçekleştirildi.
Toplantıda, tamamlanan projeler , devam eden çalışmalar ve gelecekte hayata geçirmeyi hedeflenen projeleri paylaşılarak Muhtarların mahalleleriyle ilgili sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinleyerek ortak akıl ve iş birliğiyle çözüm üretmeyi sürdürme kararlılığımızı bir kez daha vurgulandı.
Toplantı, dilek ve temenniler ile çeşitli konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT
-
1
Başkan Mehmet Dicle’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
-
2
Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İftar Buluşması
-
3
Yapay Zekâ Karakterine İlk Kez Özel Styling
-
4
Mamak Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
-
5
Başkan Akgün'den 18 Mart Çanakkale Zaferi’ ve ‘Ramazan Bayramı” Mesajları
-
6
İnşaat Sektörü Denge Arayışında
-
7
Sahil Güvenlik Botu TCSG-907 Aliağa’da Ziyarete Açılıyor
-
8
DOĞAN BEKİN ÇOCUK ADALET SİTEMİNDE YAŞANAN SORUNLARI TBMM'YE TAŞIDI
-
9
TIP ÖĞRENCİSİ BERKAY’IN ADI ATA ÇİFTLİĞİ’NDE YAŞAYACAK
-
10
MOTO KURYELER ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
-
11
ANKARA BÜYÜKŞEHİR KIRSALDAKİ ÜRETİCİYE CAN SUYU OLACAK
-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,20% 0,04
-
EURO
51,14% 0,28
-
GRAM ALTIN
7098,94% -0,19
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00



