MİDYAT BELEDİYESİNİN AÇIK HAVA SİNEMA KEYFİ EYLÜL AYINDA DA DEVAM EDİYOR

Yaz dönemi açık hava sinema gösterimleri Eylül ayında da devam ediyor. Türk sinemasının en başarılı yapımlarından “ Kızım ve Ben ” Midyatlılarla ücretsiz olarak buluşuyor.

Mardin 9.09.2023 09:45:00 0
MİDYAT BELEDİYESİNİN AÇIK HAVA SİNEMA KEYFİ EYLÜL AYINDA DA DEVAM EDİYOR

Yaz dönemi açık hava sinema gösterimleri Eylül ayında da devam ediyor. Türk sinemasının en başarılı yapımlarından “ Kızım  ve Ben ” Midyatlılarla ücretsiz olarak buluşuyor.

 

Ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşan“ Kızım  ve Ben ” filminin başlama saati 20.00. Gerçek bir hikâyeden beyaz perdeye uyarlanan Kızım ve Ben, eşinin evinin terk etmesinden sonra hayatın tüm zorluğunu kızıyla beraber göğüsleyen özel harekât polisi bir babanın yıllar sonra dönüp gelen eşiyle hayatında yeni ve zorlu bir dönemin kapısının aralanmasını konu ediniyor. 9 Eylül Cumartesi günü    (bugün) Hacı Ömer Kapalı Semt Pazarında  saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak. 

 

Murat Gürvadar'ın yönetmenliğini ve Senaristliğini yaptığı ‘’Kızım ve Ben''  Zengin bir ailenin tek çocuğu olan Doruk hayalini gerçekleştirerek polis akademisine girer ve birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'a aşık olur ve evlenirler. Kızları Zeynep dünyaya geldikten kısa bir süre sonra bunalıma giren Serap evi terk eder. Kahraman bir özel harekât polisi olan Doruk, zorlu görevlerinin yanında kızı Zeynep'e hem annelik hem babalık yapar. Kızıyla aralarında çok güzel bir bağ oluşmuşken evi terk edip giden Serap tekrar çıkagelir. Baba ve kızın hayatında zorlu bir dönem başlamıştır''

 

Filmin Başrollerinde Cemal Hünal,İskendr Bağcılar,AyçaKuru,Zuhal Memişoğlu,İrem Helvacıoğlu ve Ömür Arpacı  oynuyor.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyatlı vatandaşları ücretsiz olarak, Açık Hava da  Sinema Keyfini yaşamaları için  filmi izlemeye davet etti.

 

 

ARTUKLI HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,34% -0,15
  • EURO

    34,76% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2432,83% -0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00