Midyat Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Mardin’in Midyat ilçe Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Başkan Veysi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Mardin 8.03.2024 09:51:00 0
Midyat Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Mardin’in Midyat ilçe Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Başkan Veysi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 2024 Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısına son kez başkanlık yaptı.

Şahin, 2019-2024 yılları arasında yaptıkları 5 yıllık çalışmaları değerlendirdi:

“5 yıl boyunca, Midyat’ımızı en iyi ortama taşımak için var gücümüz ile gayret ettik. Karşılaştığımız, salgın, deprem gibi olumsuzluklara rağmen hizmetlerimizi sürdürerek hayatımızın her alanına dokunacak bir ilçeye göre Türkiye standartlarının üzerinde olan kalıcı eserler kazandırdık. Halkımızın bizi başkan, sizi meclis üyesi seçtiği irade ile birlikte bu çalışmalarımızı hep birlikte yaptık. Müzakerelerimiz oldu, artılarımız oldu, eksilerimiz oldu. Midyat Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı (1)

 

Fedakârlık emek ve gayretle bir hizmet yapıldığı zaman vatandaşlarımızın bu erişimini sağladığımız zaman hazın çok kıymetli olduğunu ben şahsen bu 5 yıllık süreçte anladım. Tabi bunu yaparken sizlerle beraber yaptık. 31 Marta’ da halkın teveccühün ve desteğini bizlerden yana olması halinde hizmet ve yatırım atağımızı aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğim. Son olarak şunu demek isterim ki hepimiz uyum içinde memleketimiz insanları için birlikte çaba harcadık. Yönetim olarak siz belediye meclis üyelerimizin başını eğecek hiçbir karara imza atmadık.

 

Gelecek dönem için bir kısım arkadaşımız yine aday. Ama vazifesini bırakıp arkadaşlarımız ile bu güne kadar aday olmayan arkadaşlara da teşekkür ederim. Yine de aday olan arkadaşlarıma da kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Ben hem HDP gurubuna hem de AK Parti gurubuna bu 5 yıllık süreçte gösterdikleri özverili, başarılarından dolayı tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olsun sağ olun.”,

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİ,N/MİDYAT

HABER;SELHATTİN EROL


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19