MİDYAT BELEDİYESİ GRUP TİLLO'YU MİDYATLILARLA BULUŞTURACAK!

Midyat Belediyesi’nin, Ramazan ayının manevi iklimini Midyatlılara yaşatabilmek amacı ile düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

31.03.2023 16:21:00 0
MİDYAT BELEDİYESİ GRUP TİLLO

Midyat  Belediyesi’nin, Ramazan ayının manevi iklimini Midyatlılara  yaşatabilmek amacı ile düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

 


Midyat  Belediyesince düzenlenecek olan ‘Gurup Tillo konseri, Recep Arslan ilahi dinletisi ve Semazen gösterisi 1 Nisan Cumartesi Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi (Yenimahalle Baş Öğretmen İbrahim Oğuz Caddesi ,Eski Jandarma Lojmanlar)ında saat 20.30'da başlayacak 3 dilde İlahi Konser ve Recep Aslan'ın ilahi Dinletisi ile sürecek olan programda ayrıca Çocuk Şenliği düzenlenecek ve Çocuklara çeşitli sürpriz hediyeler dağıtılacak.

 

Ramazan Ayı’nın duygu yüklü atmosferinin doyasıya yaşanacağı etkinliklere Midyatlı vatandaşları davet eden Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin  “Paylaşımın, bereketin, bolluğun, dayanışma ve yardımlaşma duygusunun yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan Ayı’na bir kez daha erişmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz.

 

Birlik ve beraberlik duygularımızın yükseldiği bu dönemde, Midyat Belediyesi olarak düzenlediğimiz Ramazan etkinlikleri ile de Midyat  ilçemizde konuk ettiğimiz Depremzede kardeşlerimiz ile  birlikte güzel bir atmosferde paylaşacağız. Bu vesile ile Ramazan Ayı’nın büyük ailemiz Midyat'a , ülkemize ve dünyaya her şeyden önce sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini; hayırlara vesile olmasını dilerken tüm Midyatlı Hemşerilerimizi  Ramazan etkinliklerine katılmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19