Midyat Belediyesi Engellilere 11 Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Mardin'in Midyat ilçe Belediyesince 3 Aralık engelliler günü dolayısıyla engellilere 11 tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Mardin 3.12.2022 14:14:00 0
Midyat Belediyesi Engellilere  11 Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Mardin'in Midyat ilçe Belediyesince 3 Aralık engelliler günü dolayısıyla engellilere 11 tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Midyat Belediyesi 3 Aralık engelliler günü dolayısıyla engellilere 11 tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Nerede bir engelli varsa onların hayatını kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yerine getiren Midyat Belediyesi 3 Aralık Engelliler günü dolayısıyla engelli vatandaşlara 11 tekerlekli sandalye dağıttı.

Midyat Belediyesi Sosyal Yardım Müdürü Mehmet Onur, bugün dağıttıkları 11 tekerlekli sandalyelerle beraber bu sayının 2022 yılı itibari ile 60 tane tekerlekli sandalye sayısına ulaştıklarının altını çizdi.

Onur gazetecilere yaptığı açıklamada, “her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bir programdır. Her yıl 3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla İlçemizde engelli ve yardıma muhtaç yatalak vatandaşlarımıza Belediye Başkanımız Veysi Şahin’in talimatıyla tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Buda engelli vatandaşlarımızın hem kendilerinin hem de ailelerinin hayatını kolaylaştırmaktır amacıyla düzenliyoruz. Biz sadece 3 Aralık Dünya Engelliler günü değil, biz yılın 365 günü engellilerimizin yanında oluyoruz. Bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.“ dedi.

Engelli kardeşi için tekerlekli sandalye almaya gelen Sabahattin Gümüş, sebep olan ve yardımda bulunan Belediye Başkanımızdan, devletimizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim diye konuştu.

Hazniye Doğan’da, engelli kardeşi için tekerlekli sandalye almaya geldiğini ifade ederek, teşekkür etti.

Tekerlekli engelli dağıtım etkinliğine Belediye Başkan vekili Hasan Özmen, Belediye Başkan yardımcıları Abdurrahim Çelik, Masum Cengiz, Ali Alptekin, Özel Kalem Müdürü Halil Polat ve engelli ve engelli yakınları katıldı.

Konuşmaların ardından İlçede Bulunan Midyat Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadri Baran, Midyat Engelliler Derneği Başkanı Hikmet Olgaç ve yön ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62