MİDYAT BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE DE İFTAR ÇADIRI AÇTI

Adıyaman ilinde Afet Koordinasyon Merkezi kuran ve bölgede çalışmalarını buradan sürdüren Mamak Belediyesi, Ramazan ayında depremzede vatandaşları iftar konusunda da yalnız bırakmadı.

Mardin 27.03.2023 11:05:00 0
MİDYAT BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE DE İFTAR ÇADIRI AÇTI

Adıyaman ilinde  Afet Koordinasyon Merkezi kuran ve bölgede çalışmalarını buradan sürdüren Mamak Belediyesi, Ramazan ayında depremzede vatandaşları iftar konusunda da yalnız bırakmadı.

 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen şiddetli depremlerin hemen ardından bölgeye çıkarma yapan ve Deprem Bölgesinde çalışmalar yürüten  Midyat Belediyesi, deprem bölgesinde hem enkaz kaldırma çalışmalarına devam ediyor hem de belediyecilik noktasında çalışmalarda bulunuyor.

 

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Adıyaman ilinde Vatandaşların oruçlarını gönül rahatlığı ile açabilmesi için kurulan iftar çadırında her şeye rağmen iftar sevinci yaşanıyor.

 

Ramazan’a yakışır bir ruhla açılan oruçlar sonrası dualar, bir an önce depremin yol açtığı zararların giderilmesi ve eski güzel günlere yeniden kavuşulabilmesi için ediliyor.

 

Midyat  Belediye Başkanı Veysi Şahin , “Midyat Belediyesi olarak depremin ilk gününden itibaren bölgedeyiz. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte iftar çadırlarımızı da faaliyete geçirdik. Depremzede kardeşlerimiz, oruçlarını iftar çadırlarımızda açma fırsatı buluyor. Ramazan boyunca iftar çadırlarımızda depremzede kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da  devam edeceğiz ” dedi.


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19