MİDYAT BELEDİYESİ ÇİÇEK EKİMİNİ HIZLANDIRDI

Midyat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ,Midyat-Nusaybin Bulvarında; Orta refüj üzerinde peyzaj çalışmaları ile estetik ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

28.05.2022 10:34:00 0
MİDYAT BELEDİYESİ ÇİÇEK EKİMİNİ HIZLANDIRDI

Midyat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ,Midyat-Nusaybin Bulvarında; Orta refüj üzerinde peyzaj çalışmaları ile estetik ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor. Midyat  Belediyesi, ilçe genelinde  mevsimlik çiçekleri toprakla buluşturdu. Dikim işlemlerinin ardından ilçede rengarenk bir görüntü ortaya çıktı.

 

Turizm Mevsiminin başlamasının ardından Midyat Belediyesi dışarı çıkacak vatandaşlara ve Gelen yerli ve yabancı turistlere  görsel şölen hazırlayan belediye ekipleri,   kavşak ve refüj benzeri yerler ile ilçenin çeşitli yerlerinde peyzaj düzenlemesi yaptı.Çiçek ekimini hızlandıran Midyat Belediyesi  bağlı ekipler ,Midyat-Nusaybin Bulvarında; Orta refüj üzerinde peyzaj çalışmaları ile estetik ağaçlandırma çalışmalarına hız verdi.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ilçeyi mevsimlik çiçeklerle süslediklerini ifade ederek, “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte  ilçedeki parklara ve muhtelif noktalara ekilmesi için çalışma başlattık. Yaz ve kış dönemlerinde diktiğimiz çiçekler, ilçemize ayrı bir güzellik katıyor.Kadim Kent Midyat'ımızın daha yeşil, daha güzel ve daha sağlıklı olması için mevcut yeşil alanların bakımı ve yeni yeşil alanlar oluşturmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19