MİDYAT BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Mardin'in Midyat ilçesinde Midyat Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 9 günlük Kurban Bayramında binlerce Turisti ağırlayan ilçede Gece saatlerinde Belediye Ekipleri Kentin Tarihi sokak ve caddelerini yıkadı.

Mardin 3.07.2023 08:59:00 0
MİDYAT BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Mardin'in Midyat ilçesinde Midyat Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 9 günlük Kurban Bayramında binlerce Turisti ağırlayan ilçede Gece saatlerinde Belediye Ekipleri Kentin Tarihi sokak ve caddelerini  yıkadı.

 

Gece-Gündüz çalışmalarına aralıksız devam eden Midyat Belediyesi Ekipleri Tarihi Kentin Temiz olması için elinden geleni yaptı. Midyat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı gece ekipleri Tarihi kentin  ana arterleri ile sokak  ve caddelerinde yeni iş günü   öncesi genel temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada;

 

‘’Bizim için çalışmanın memleketimize hizmet etmenin saati yok...

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı gece ekiplerimiz kentimizin ana artelleri ve caddelerinde yeni iş günü   öncesi genel temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi...

 

Bu mübarek beldede yaşıyor olmak, bu beldenin insanlarına hizmet eden bir belediye başkanı olmakla da sorumluluğumuzun arttığının bilincindeyiz. Seçildiğimiz günden bu yana büyük bir heyecanla sürdürdüğümüz hizmet yarışını, Midyatlı kardeşlerimizin ve ilçemizi ziyaret eden misafirlerimizin  bu kurban bayramını en güzel şekilde yaşamaları için de kararlılıkla sürdürüyoruz.

 

Tarihi Kent Midyat'ımızı sürekli tertemiz tutmak amacıyla gece gündüz devam ettiğimiz çalışmalarımız, Kurban Bayramı’nda daha da artarak devam etti.. Bayramın manevi yönüne yaraşır şekilde yaşanmasına yönelik tüm tedbirlerimizi alarak ilçede  Kurban satış ve kesim yerlerimiz belirlenmiş, buralardaki aksaklıklara anında müdahale etmek için personelimiz görevlendirilmiştir. Bayram süresince başta fedakâr temizlik çalışanlarımız olmak üzere, zabıtamız ve saha personelimiz görev başında çalışmalarına aralıksız devam ettik.'' Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

 

 

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00