MİDYAT BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Mardin'in Midyat ilçe Belediyesi öz sermayesi ile araç filosuna yeni Greyder,Toprak silindiri,Traktör Kepçe kazandırarak, makine parkını güçlendirmeye devam ediyor.

8.09.2022 10:12:00 0
MİDYAT BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Mardin'in Midyat ilçe Belediyesi  öz sermayesi ile araç filosuna yeni Greyder,Toprak silindiri,Traktör Kepçe kazandırarak, makine parkını güçlendirmeye devam ediyor.

 

Midyat Belediyesinin Başarılı Başkanı Veysi Şahin,Midyat Belediyesinin daha aktif ve Hizmet üretebilmesi için Belediye araç Filosunun güçlendirmeye devam ediyor.En son olarak Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü emrine Greyder,Toprak silindiri,Traktör Kepçe alımı yaparak  araç filosuna kattı.

 

Midyat Belediyesine bağlı Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü araç fiosu  bünyesine yeni 3  araç daha kazandırdı. Üretken Belediyecilik anlayışıyla ilçenin  dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, filoya katılan yeni Greyder,Toprak Silinidr ve Traktör Kepçe ile  birlikte daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verecek.

 

Midyat ilçesine  daha iyi hizmet verebilmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Midyat  Belediye Başkanı Veysi Şahin ; “Bilindiği üzere  Üretken Belediyecilik anlayışıyla  İlçemize daha iyi hizmet sunabilmek için araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz.Bugün de yeni Greyder,Toprak silindiri,Traktör Kepçe kazandırdık. Daha fazla insanı mutlu edebilmek, daha fazla insanımızın ihtiyacını karşılayabilmek ve bölgemize en iyi hizmeti verebilmek için araç filomuzu geliştirmeye devam ediyoruz. Yeni araçlarımızın bölgemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

ÖZEL HABER

 


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00