MİDYAT BELEDİYE BAŞKANI VEYSİ ŞAHSİN DEPREM BÖLGESİNDE...

Mardin'in Midyat ilçesi Belediye Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Veysi Şahin,Deprem Bölgelerine Yardım Malzemelerini göndermesinin ardından kendisi de , Hatay'ın İskenderun ilçesine giderek çalışmalara destek oldu.

13.02.2023 11:28:00 0
MİDYAT BELEDİYE BAŞKANI VEYSİ ŞAHSİN DEPREM BÖLGESİNDE...

Mardin'in Midyat ilçesi Belediye Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Veysi Şahin,Deprem Bölgelerine Yardım Malzemelerini gönderesinin ardından kendisi de ,Hatay'ın İskenderun ilçesine giderek çalışmalara destek oldu.

 

Midyat ilçesinde Depremin meydana geldiği 6 Şubat Tarihinden bu yana toplanan Yardımları Deprem Bölgesine ulaştırılmasını sağlayarak önemli destek sağlayan Midyat Belediyesinin başarılı Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat Deprem Gönüllüleri Organizasyonunda koordinasyon görevini üstlenen  Midyat Belediyesi Özel Kalem Müdürü Halil Polat ve Midyat Belediyesi Yardım Ekibi ile birlikte İskenderun ilçesine geldi.

 

Türkiye’yi yasa boğan büyük deprem felaketinin ardından arama kurtarma ve sağlık ekipleri ile Midyatlı  vatandaşların destekleriyle toplanan yardım malzemelerinin gönderilmesi için hızla harekete geçen Mardin'in Midyat ilçesi  Belediye Başkanı Veysi Şahin , deprem bölgesine gitti. Hatay'ın İskenderun ilçesine  ulaşarak ilçede  incelemelerde bulunan Başkan Veysi Şahin  arama kurtarma faaliyetlerine katılmak ve yardım çalışmalarına destek sağlamak için bölgede olan Midyat  Belediyesi ekipleriyle bir araya geldi. İskenderun ilçesinde  vatandaşlara giysi, gıda ve sağlık malzemeleri dağıtan, sıcak yemek servis eden ekiplerden bilgi alan Başkan Veysi Şahin , yapılan çalışmaları inceledi.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin “Bu büyük bir felaket. Bu felaketin boyutlarını bölgedeyken elbette bambaşka görüyor, yaşıyorsunuz. Bu acıyı ifade edebilecek kelime bulmakta zorlanıyorum. Çok üzgünüm. Başımız sağ olsun. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Tüm depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Vatandaşlarımızın burada yaşadıkları, bu büyük kayıp hepimizi derinden sarsıyor. Tek yürek olduk ve elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Gün dayanışma günü. Yaşanan her şeyi biliyoruz. Ama şunu da biliyoruz ki. Çok büyük yürekli bir milletimiz var. Yarının umudu olan gençlerimiz var. Devletimiz Depremin ardından Bölgeye gelerek çalışmalarına hızla başladı.Herkes yardım etmeye çabalıyor. Biz de bölgedeyiz. Ekiplerimiz zaten hemen bölgeye ulaşmıştı. Enkazdan gelecek tek bir sese kulak verdik. Bir umut bir can daha kurtarabilmek, bir can bile olsa onu bu yıkılmış binaların başında bekleyen ailelerine, sevenlerine kavuşturmak için mücadele ediyoruz.  İskenderun ilçesinde  incelemelerde bulunup, vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Neye ihtiyaçları var, ne yapmamızı istiyorlarsa çalışmalarımızı da öyle yönlendireceğiz. AFAD'ta,Devletin tüm Kurumları burada, Diğer Arama kurtarma Ekipleri de ,Midyat Belediyesi ekiplerimiz de burada, canla başla çalışıyor,Depremzedelere destek oluyorlar” diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-HATAY/İSKENDERUN

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00