MİDYAT BELEDİYE BAŞKANI VEYSİ ŞAHİN'DEN '10 KASIM' MESAJI

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ,Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. Yıl dönümü dolayısı ile mesaj yayınladı.

Mardin 9.11.2023 22:56:00 0
MİDYAT BELEDİYE BAŞKANI VEYSİ ŞAHİN

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ,Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. Yıl dönümü dolayısı ile mesaj yayınladı.Başkan Veysi Şahin mesajında;

 

‘’Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 85’inci yıl dönümünde, kurmuş olduğu cumhuriyetin 100. yılında saygıyla anıyoruz.

Hür ve bağımsız yaşamayı yaşam felsefesi olarak benimseyen, tarihi zaferlerle dolu olan Türk Milletimizin gönlünde ilelebet yaşayacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, zaferle sonuçlanan Kurtuluş Savaşı neticesinde emperyalist güçleri Anadolu topraklarından kökten silmiştir. Bizler, düşmanlardan arındırılmış hür ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmanın azmi ve gayreti içerisindeyiz.

10 Kasım, bu gayretin mühim bir adımıdır. “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır.” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma, fikirlerini ve eserlerini daha iyi anlama vesilesidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, darbe ve işgal girişimlerine, terör saldırılarına, harici ve dahili her türlü tehditlere karşı milletçe kenetlenerek yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

İşte bugün, vefatının 85.’inci yıl dönümünde hem Atatürk’ün aziz hatırasını bir kere daha hatırlayacağız, hem de Cumhuriyetimizi muhafaza ve müdafaa kararlılığımızı bir kere daha tazeleyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete irtihalinin 85. yıldönümünde,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk  başta olmak üzere, Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kere daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun. 'İfadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19