MİDYAT BELEDİYE BAŞKANI VEYSİ ŞAHİN PAZARCI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Mardin'in Midyat İlçe Belediye Başkanı ve başkan adayı Veysi Şahin, kapalı pazar ve esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Mardin 5.03.2024 10:50:00 0
MİDYAT   BELEDİYE BAŞKANI VEYSİ ŞAHİN PAZARCI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Mardin'in Midyat İlçe Belediye Başkanı ve başkan adayı Veysi Şahin, kapalı pazar ve esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Adalete ve Kalkınma Partisi Midyat Belediye Başkanı ve Başkan adayı Veysi Şahin  AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, ilçe yöneticileri ile birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında kapalı pazar ve esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Ulucami Mahallesinde Hacı Ömer Özel Kapalı Semt Pazarı, seçim çalışmaları kapsamında pazarcı esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Şahin, sokak-sokak, cadde-cadde ziyarete, muhabbete, gönül köprüleri kurmaya devam ettiklerini söyledi.

 

Başkan Şahin, “AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Atilla Yarış ve kıymetli yol arkadaşlarımızla birlikte esnafımızı ziyaret ediyoruz. Semt pazarlarında ilçemizin bereket kaynağı olan, alın teri ve emekleri ile çalışan esnaflarımızla ve alışveriş yapan kıymetli hemşerilerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz. Daha güzel ve daha modern bir şehir için; el ele, gönül-gönülle çalışacak, ilk günkü gibi Gerçek Belediyecilikle hizmet edeceğiz. Kıymetli Pazar Esnafımıza  hayırlı işler diledik. Hemşerilerimiz ile sohbet ettik. Bizleri güler yüzleri ve hoş sohbetleri ile karşılayan kıymetli pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

 

Pazarcılar, vatandaşlar ve esnaflarla sohbet edip taleplerini dinleyen Başkan Veysi Şahin, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimler için destek istedi.

 

Kapalı semt pazarında pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Şahin ve Yarış, büyük ilgi gördü. ,

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

HABER;SELAHATTİN EROL


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00