MİDYAT`TA ŞEHİT DÜŞEN POLİS BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Dün gece saat 21.30`da Mardin ili Midyat ilçesinde Teröristlerin saldırısı sonucunda şehit düşen polis memuru Abdullah Ümit Sercan`ı, Bugün ikindi namazından sonra Alanya Özmüftüoğlu Camii`nden ebediyete uğurlanacak.

9.08.2015 13:19:58 0
MİDYAT`TA ŞEHİT DÜŞEN POLİS BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Dün gece saat 21.30'da Mardin ili Midyat ilçesinde Teröristlerin saldırısı sonucunda şehit  düşen polis memuru Abdullah Ümit Sercan'ı, Bugün ikindi namazından sonra Alanya Özmüftüoğlu Camii'nden ebediyete uğurlanacak.

Mardin’in Midyat ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 4 yıllık polis memuru Abdullah Ümit Sercan’ın Antalya’nın Alanya ilçesindeki baba ocağına Türk bayrağı asılarak, taziye çadırı kuruldu.

 Mardin'in Midyat ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 4 yıllık polis memuru Abdullah Ümit Sercan'ın Antalya'nın Alanya ilçesindeki baba ocağına Türk bayrağı asılarak, taziye çadırı kuruldu. Midyat ilçesinde şüphe üzerine durdurmak istedikleri araçtan PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru Abdullah Ümit Sercan (28) için Alanya ilçesi Kerim Kaptanlar Sokak'taki Salur Apartmanı'nın önünde taziye çadırı kuruldu. Alanya Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan taziye çadırına gelen vatandaşlar, Sercan ailesine başsağlığı diledi. Bir yıllık evli olan Sercan, 20 gün önce Ali isminde bir erkek çocuk babası olmuştu. Bir yıl önce Mardin'e tayini çıkan şehit polis memuru Sercan'ın eşi öğretmen Özay'ın da 6 ay önce tayini çıkmıştı. Sercan'ın eşi Özay ile babası Durmuş Ali ve annesi Gülten Sercan'ın çocuklarının şehit olduğu haberini aldıktan sonra Mardin'e gittikleri öğrenildi. 

Mardin'in Mityat ilçesinde teröristler tarafından gerçekleştirilen  silahlı saldırıda şehit düşen  Polis memuru Abdullah Ümit Sercan Alanya’ya cenazesinin geleceğini duyan Antalyalılar şehidin baba ocağı Alanya’ya gitmek için yolara döküldü yer yer trafik kilitlediği Antalya Alanya yolunda polis her hangi bir kaza meydana gelmesi için yoğun önlem aldığı görüldü

Şehit Polis memuru Abdullah Ümit Sercan Bugün saat 17 00 de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından ardından  Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan Alanya Şehitliği'nde toprağa verilecek.


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07