MİDYAT BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SERVET OĞUZ BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Mardin`in Midyat ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı emekli Öğretmen Servet Yücel OĞUZ,sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda Gördüğü lüzum üzerine Başkan Yardımcılığı ve Eğitim, Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı görevlerinden istifa ettiğini d

Gündem 13.05.2020 11:35:34 0
MİDYAT BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SERVET OĞUZ BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

 

Mardin'in Midyat ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı emekli Öğretmen  Servet Yücel OĞUZ,sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda Gördüğü lüzum üzerine Başkan Yardımcılığı ve Eğitim,  Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

 

Midyat Belediye Başkan Yardımcısı ve Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Servet Yücel Oğuz Midyat(Estel)Halkına hitaben yayınladığı duyuruda şu ifadelere yer verdi;

 

''Sevgili Midyat(Estel)Halkı Değerli Hemşehrilerim;

 

Benim bütün amacımın  memeleketime hizmet olduğunu hekes bilir.Benim hiç bir makamda ve parada kesinlikle gözüm yoktur. ve olmamıştır.

 

42 Yıllık devlet hizmetimde pırıl pırıl bir sicile sahibim.Çalıştığım bütün kurumlardan alnım açık ve yüzüm pak olarak ayrıldım.Amirlerimden ve kurum çalışanlarından her zaman saygı ve sevgi gördüm.Herkes beni emekli Öğretmen Servet Hoca olarak bilir ve değer verir.

 

Belediyede bir yıl gibi kısa bir süre çalışmış olmama rağmen, benim bu görevden istifa ettiğimi duyan Vefalı Belediye Personeli, beni mesaj yağmuruna tuttu. Gelen duygusal mesajlardan telefonlara cevap veremez duruma düştüm.

 

OTURDUM UZUN UZUN DÜŞÜNDÜM VE KARARIMI VERDİM. GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE; BİR YILDIR SÜRDÜRMEKTE OLDUĞUM BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNDEN, ALNIM AÇIK, YÜZÜM PAK VE HUZUR İÇİNDE AYRILMAYA KARAR VERDİM.

 

Eğitim; Bilim ve Teknoloji Komisyonunda, bu ortamda yararlı olamayacağımı düşündüğümden, KOMİSYONDANDA İSTİFA ETTİM. BUNDAN SONRA AKPARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLARAK, memleketime hizmet etmeye ve bir yıldır ara verdiğim makale yazılarıma devam edeceğimi, Kamuoyuna saygıyla sunarım.

 

TÜM MİDYAT (ESTEL)  HEMŞEHRİLERİME KARDEŞLERİME SAYGILARIMI VE SEVGİLERİMİ SUNARIM. HOŞÇA KALINIZ, ALLAHA EMANET OLUNUZ.'' dedi.

Fotoğraf açıklaması yok.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

 

 


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88