MHP Mardin İl Başkanı Bozkuş’tan MTDF’ ye Ziyaret.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mardin il başkanı Ferhan Bozkuş, beraberinde partili bir heyetle Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF)’yi ziyaret etti.

Mardin 16.02.2021 15:38:00 0
MHP  Mardin  İl Başkanı Bozkuş’tan MTDF’ ye Ziyaret.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mardin il başkanı Ferhan Bozkuş, beraberinde partili bir heyetle Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF)’yi ziyaret etti.

Kızıltepe hububat ticaret merkezinde bulunan MTDF ofisini ziyaret eden MHP Mardin il başkanı Ferhan Bozkuş, Kızıltepe ilçe başkanı Hamdullah Dinler, Artuklu ilçe başkan yardımcısı Erhan Bozkuş ve beraberindeki heyet; MTDF Genel başkanı Mehmet Şerif Öter, genel sekreter Mustafa Eriten, yönetim kurulu üyeleri Sadık Delal Erdoğan, İdris Demir ve federasyon üyeleri tarafından karşılandı.

MHP Mardin il başkanı Ferhan Bozkuş, Federasyon çalışmaları hakkında başkan Öter’ den bilgi aldı. Sivil toplum örgütlerinin demokratik sistemde ne kadar önemli olduklarının farkındayız diyen başkan Bozkuş “kapımız her zaman sivil toplum örgütlerimize ve tüm Mardinli hemşehrilerimize açıktır. MHP il başkanlığı olarak memleketimiz, insanlarımız hak ettiği hizmete kavuşması hususunda idarecilerimiz nezdinde girişimlerde bulunmaya ve katkı sunmaya her zaman hazır olduklarını söyledi.

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF) Genel başkanı Mehmet Şerif Öter ise şu ifadeleri kullandı: “ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mardin İl başkanı Sayın Ferhan Bozkuş, Beraberindeki ilçe başkanları ve parti yöneticileriyle birlikte federasyonumuza yaptıkları ziyareti çok önemsiyoruz. “Demokratik sistemin temel kurumlarından olan sivil toplum ve siyasi parti yöneticilerimizin her zaman diyalog ve istişare halinde olmaları memleketin her alanda gelişmesine ve kalkınmasına olumlu katkı sunacağına inanıyoruz. Bu pandemi sürecinde ziyaretimize gelerek, Federasyonumuz adına Bayrağımız işlemeli plaketi takdim ederek bizi onurlandıran, Sayın Ferhan Bozkuş Başkanımıza ve beraberindeki heyete teşekkür ederiz “ Dedi  

 

 

ARTUKLU AHBER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler: Mardin Başkanı Bozkuş’ Ziyaret.
18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00