MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM SAĞLIK BAKANI DEMİRCAN`A ``TIBBİ SEKRETER``LERİ SORDU

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem TBMM Başkanlığıne verdiği soru önergesi ile Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından yazılı olarak cevaplandırılmak üzere Yıbbi Sekreterlerin atanma mağduriyetlerini TBMM`ye taşıdı.

15.12.2017 18:51:35 0
MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ  ARZU ERDEM SAĞLIK BAKANI  DEMİRCAN`A ``TIBBİ SEKRETER``LERİ SORDU

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem TBMM Başkanlığıne verdiği soru önergesi ile Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından yazılı olarak cevaplandırılmak üzere Tıbbi Sekreterlerin atanma mağduriyetlerini TBMM'ye taşıdı.

 

MHP istanbul Milletvkili  Arzu ERDEM TBMM  Başkanlığına verdiği yazılı soru önergesi ile  yillarca haklarini alamayan Tibbi sekreterlerin sorununu  birkez daha Sağlık Bakanına sordu . Tibbi sekreterlerin mağduriyetlerine ve atanma  sorununa yönelik soru önergeleri TBMM de artmaya başladı.

 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ile görüşerek sorunlarını ileten atanamayan  Tıbbi Sekreterler,Milletvekili Aru Erdem'e Aile sağlığı Merkezlerinde yaşanan Ücret Adletsizliğini de dile getirdiler.Milletvekili Erdem'in konuya eğilmesi ve Kamu oyu ile paylaşmasını istedikleri ASM'lerde yaşanan Ücret Adaletsizliğini dile getirmesi yönünde ricada bulunan Tıbbi Sekreterler,Milletveili Erdem'in konuyu Soru Önergesi ile TBMM'ye taşıması nedeniyle şükran ve minnet duygularını ilettiler.

 

ASM'lerde  tibbi sekreterler butun isleri yapmasina ragmen haklari olan maas ve guvenceyi alamadıklarını belirten Tibbi Sekreterler  ASM'lerde  Doktorların   13 bin, Hemsireler'in 4 binTl  maas alirken Tibbi Sekreterlerin  asgari ucretle çalışıyor olmasının adalet ilkelerine aykırı olduğunu belirterek,  bu  haksızlığın düzeltilmesini talep ediyorlar..MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Twitter hesabindan Aile sagligi merkezinde tibbi sekreterler ve kadro icin hazirladiklari tag atarak Önergeyi kamuoyuna duyurdu.  

 

#TıbbiSekreterlerASMdeAsılişiniYapandır4BKadroHaktır

 

 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem tarafından TBMM Başkanlığına verilen Soru Önergesi de şöyle:

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36