MHP Altındağ İlçe Kongresi yapıldı?

MHP Altındağ İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye tek aday gösterilen Emin Sıtkı Aktaş, İlçe Başkanı seçildi.

Siyaset 25.08.2017 12:53:49 0
MHP Altındağ İlçe Kongresi yapıldı?

MHP Altındağ İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye tek aday gösterilen Emin Sıtkı Aktaş, İlçe Başkanı seçildi. Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelik yapılan saldırıların aslında Türk milletine yapıldığını ifade eden MHP Ankara Milletvekili Mustafa Mit, MHP’nin gündeminin gündelik çıkarların ötesinde olduğunu söyledi.

MHP Altındağ İlçe Kongresinde konuşan MHP Ankara Milletvekili Mustafa Mit, “MHP gündelik tartışmaların, gündelik menfaatlerin tuzağına düşecek bir hareket değildir. Anayasanın ilk dört maddesi MHP sayesinde tartışma konusu olmaktan çıkarılmıştır. Bizim ortaya koyduğumuz siyaset ve gayret sayesinde milletin vatanına, bayrağına sahip çıkması artık partiler üstü bir konu haline gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında 15 Temmuz Darbe kalkışmasına da değinen Mustafa Mit, “MHP, Türkiye’de iç savaş çıkarmaya yönelik yapılan 15 Temmuz kalkışmasına el koymuştur. Darbe kalkışması MHP’nin anında açıklaması, anında olaya el koyması sayesinde engellenmiştir. İlan edilen olağan üstü hal ile bu hain yapı devletten atılmaya çalışmaktadır” şeklinde konuştu. Mustafa Mit konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ülkücü hareket gündelik tartışmaların dışında kalmalıdır. Ülkücü hareket parçalandığı zaman Türkiye parçalanmış demektir. MHP’nin ülkemize yönelik saldırıların arttığı bir dönemde birlik ve beraberlik içerisinde olmalıdır. Türkiye için Ülkücü hareketin yapacağı çok iş vardır. Eriyen iktidar partisinden umudunu kesenlerin oy verebileceği tek parti MHP’dir. CHP’lilerin oy verebileceği ikinci parti MHP’dir. Bu ortaya koyduğumuz siyasetin başarı göstergesidir.

 

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ KURTARMA PEŞİNDEYİZ”

 

MHP’nin iktidarı artık kaçınılmaz hale gelmiştir. Türkiye ancak MHP’nin iktidarıyla ve onun ortaya koyabileceği reçetelerle kurtulabilir. Bunun dışındaki hiçbir proje gerçekçi değildir. Tarihin MHP’ye yüklediği, ülkücülere yüklediği Türk milletinin geleceğini güvence altına almak, bu memleketi tek parça halinde tutmak gibi bir görevi vardır. Böyle bir ortamda herkes eteğindeki taşı dökmeli, birbirimizi hoş görmeliyiz, birbirimizi dışlamamalıyız. Türkiye açıkça bir parçalanmanın eşiğine gelmiştir. Toprak bütünlüğümüzü korumak bizim en büyük idealimiz ve görevimizdir. Türkiye’nin gerçekleri sokağın gerçekleri ile aynı değildir. Bizim mücadelemiz ülkemizin geleceğini kurtarma mücadelesidir.”

 

MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş da konuşmasında “Altındağ ilçe yönetimi olarak yol arkadaşı olmaktan gurur duyduğum, liderimiz, genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği ve işaret ettiği düsturlar doğrultusunda, önce ülkem, sonra partim, sonra da ben diyerek çalışmalarımızı yürütmeye gayret ettik. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası ancak, Milliyetçi ülkücü hareketin iktidarı ve kadrolarıyla mümkündür. Mensubu olmaktan büyük gurur duyduğum, üyeliğini şerefle taşıdığım, Türkiye sevdalılarının partisi MHP’de yönetim kurulu üyelerimle, Altındağ’ın kozmopolit yapısını da hesaba katarak ilçe teşkilatı olarak, Lider Teşkilat Doktirin emirleri doğrultusunda, makam ve mevki peşinde olmadan, hizmet vereceğimize namusum ve şerefim üzerine and içerim. Ne mutlu Türkiye diyene” dedi.

 

MHP Altındağ İlçe Kongresine MHP Ankara Milletvekilleri Mustafa Mit, Erkan Haberal, ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri de katıldı. Konuşmalardan sonra yapılan seçimde geçerli oyların tamamını alan Emin Sıtkı Aktaş’ın listesi MHP Altındağ İlçe Başkanlığı yönetimine seçildi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00