MGC BAŞKANI AYDOĞAN YENİ YILDA BARIŞ İÇİN DUA TALEBİNDE BULUNDU

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Barış Aktivisti Cemil Aydoğan,yayınladığı Yeni yıl mesajında vatandaşların Bariş için dua etmelerini istedi.

Mardin 28.12.2016 14:28:31 0
MGC BAŞKANI AYDOĞAN YENİ YILDA BARIŞ İÇİN DUA TALEBİNDE BULUNDU

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Barış Aktivisti Cemil Aydoğan,yayınladığı  Yeni yıl mesajında  vatandaşların Bariş için dua etmelerini istedi.

 

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan Mesajınds şu sözlere yer verdi:

 

''MGC BAŞKANIAYDOĞAN"2017 YILININ ÜLKEMÍZE ÍSLAM ALEMÍNE VE TÜM ÍNSANLIĞA BARIŞ VE KARDEŞLÍK GETÍRMESÍ DÍLEĞÍYLE EVRENÍN SAHÍBÍ RABILALEMÍNDEN BAZI DUALARDA BULUNACAĞIM."

 

 2017 YILININ ÜLKEMÍZE ÍSLAM ALEMÍNE VE TÜM ÍNSANLIĞA BARIŞ VE KARDEŞLÍK GETÍRMESÍ DÍLEĞÍYLE EVRENÍN SAHÍBÍ RABILALEMÍNDEN BAZI DUALARDA BULUNACAĞIM. YA RABILALEMÍN:Ükemizi, tüm Ortadoğu halkları ve Íslam alemini kendi karanlık pırojelerine alet etmek amacı ile Íslami felsefeyi DEAŞ gibi kan ile beslenen benzeri terör örgütleri vasıtasıyla tecrid etmek isteyen modern Emperyalist ülkeler ve yerli taşaronlarına hezimet ve mağlubiyet nasip eyle. YA RABILALEMÍN:Mezopotamya ve Anadolu coğrafyasında Türk ve Kürt savaşını yaratmak isteyen iç ve dış güçleri halklarımızın ayakları altında ezilmeyi nasip eyle. 

 

YA RABILALEMÍN:Coğrafyamızda inanca dayalı Selçuklu hükümdarı Alparslan ve Eyyubi hükümdarı Selahaddin el Kürdinin itifak ve samimiyet fikirlerini Türk halkı ve Kürt halkı içinde hakim eyle. YA RABILALEMÍN :Herkesin kendi dili, demokratik kültürü ile kendilerini Özgür bir ortamda taşıyabilen Barış içinde bir Türkiye ve Orta doğuda Türkiye'ye mütefik Irakta Bağımsız bir Kürdistanı nasip eyle. YA RABILALEMÍN :Orta doğuda mezhep cephesiyle egemenlik peşinde olan devletlere karşı Türkiye önderliğinde Türk Kürt itifak birliğiyle beraber Orta doğuyu adil bir ortamda yönetmek amacı ile Barış ve kardeşliği nasip eyle . YA RABILALEMÍN: Tüm Dünyada savaş ve şiddet yanlısı olan güçlere mağlubiyet , Barış yanlısı olan inançlı ve evrensel güçlere de zafer nasip eyle. Bu çerçeve ışığında 2017 yılının ülkemize ve tüm insanlığa Barış hoşgörü ve mutluluk getirmesi dileğiyle kutluyorum.  İnsanlığa saygı duyanlara en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.''Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78