MGC BAŞKANI AYDOĞAN`DAN MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ`YE SERT TEPKİ

MGC Başkanı Cemil Aydoğan,Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin İKBY`nin Referandum kararına yönelik yaptığı açıklara tepki göstererek,;``Kendi özgür Demokratik iradeleriyle Kürdistan da referandum kararını alan Kürdistan bölgesel federasyonu aleyhinde

Mardin 25.08.2017 11:22:34 0
MGC BAŞKANI AYDOĞAN`DAN MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ`YE SERT TEPKİ

MGC Başkanı Cemil Aydoğan,Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin İKBY'nin Referandum kararına yönelik yaptığı açıklara tepki göstererek,;''Kendi özgür Demokratik iradeleriyle Kürdistan da referandum kararını alan Kürdistan bölgesel federasyonu aleyhinde yaptığınız Bu ırkçı şöven açıklamalar ile eriyen partinizi dahada marjinal bir seviyeye götürecektir.''Dedi.

 

MGC Başkanı Cemil Aydoğan açıklamsında şu ifadeelere yer verdi:

 

''Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan "Sayın Bahçeli güya sen milliyetçi geçiniyorsun ancak Türk tarihi,Kürt Tarihi ve Ortadoğu tarihi ile ilgili kanımca hiç bilgi sahibi değilsiniz. irkçı siyasetinizin mimarları olan İtiat ve Terakin'in önderlerinden olan Enver paşa gibi ırkçı ve faşist paşaların Osmanlı coğrafyasını şahsi idealleri uğruna nasıl paramparça ettiklerini her halde unutmuş olmalısınız. Sayın Bahçeli eski çanlar bardak olmuştur.Ne Türkiye eski Türkiyedir.Ne Kürdistan eski Kürdistandır. Nede Ortadoğu ve Dünya dengesi eski dengedir.Nede Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı sizin bu ayakları havada olan talepleriniz ile haksız bir savaşı göze alacak seviyede zayıf bir lider değildir. Nede siyasi rakibiniz Meral Akşener'e karşı size bir üstünlük getirecektir. Her bir siyasetin bir ömrü vardır. Sizinde siyasetin ömrü maalesef bitmiştir.Gidin evinizde Nizamülmülk,Selçuklu ve Osmanlı tarihini okuyun hiç olmasa ömrünüzün son günlerinde Tarihininizi objektif olarak öğrenme imkanlarına sahip olursunuz.Benden söylemesi sayın Bahçeli zararın neresinden dönenler karlı çıkarlar."Şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04