MESKİ LİDERİ DEVİRDİ

Bölgesel Amatör Lig 5. Gurupta mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor?da lider Osmaniyespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Kulüp As Başkanı Akgün Lülü net bir skorla haftayı 3 puanla kapattıklarını belirterek, ?Sezon sonuna kad

20.03.2017 16:18:42 0
MESKİ LİDERİ DEVİRDİ

Bölgesel Amatör Lig 5. Gurupta mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’da lider Osmaniyespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Kulüp As Başkanı Akgün Lülü net bir skorla haftayı 3 puanla kapattıklarını belirterek, “Sezon sonuna kadar mücadelemiz sürecek” dedi.

 

Bölgesel Amatör Lig 5. Guruptaki temsilcilerimizden Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’da, Lider Osmaniyespor’u sahasında 4-2 gibi farklı bir skorla mağlup etmenin sevinci yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta MEDCEM Silifke Belediyespor mağlubiyeti sonrası Osmaniyespor maçına final gözü ile bakan mavi beyazlılarda As Başkan Akgün Lülü, sezon sonuna kadar mücadelelerini sürdürerek gelecek yıl BAL Ligine direk olarak katılmak istediklerini söyledi. RAkiplerini iyi futbol ve net bir skorla mağlup ettiklerinin altını çizen Lülü, “Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizdik. Bu sebeple de sezon başında belirlediğimiz şampiyonluk hedefinden uzaklaştık. Ancak son haftalarda gözle görünür bir çıkış yakaladık. MEDCEM Silifke Belediyespor ile geçtiğimiz hafta yaptığımız karşılaşmadan puan yada puanlar çıkarsa idik önümüze daha iyi bakabilecektik. Ancak olmadı. Bu sebeple Osmaniye maçını bu mağlubiyetin telafisi olarak gördük ve net bir skor ile rakibimizi mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattık” dedi.

 

Hedeflerinin Play-Out oynamadan gelecek sezon direk olarak BAL Liginde mücadele etmek olduğuna da değinen Lülü, “Silifke ve Toroslar ile olan il takımlarımız arasındaki mücadelemizi son haftalara kadar sürdürüp, 8akiplerimizi altımıza almak istiyoruz. Hem teknik ekip hem de kadro olarak bunu da başarailecek güçteyiz. Sezon sonuna kadar puan kaybetmeyerek ligi en iyi bitirebileceğimiz yerde bitirmek hedefindeyiz. Taraftarımız bize güvensin ve desteğini sürdürsün yeter” şeklinde konuştu.

 

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

Anahtar Kelimeler: MESKİ LİDERİ DEVİRDİ
25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40