MERSİNLİ MATBACILAR VE REKLAMCILAR AVRUPA?YI FETHETTİ

Mersin Matbaacılar Odası Almanya?nın Düseldorf kentinde düzenlenen Uluslararası Basın Teknolojileri Fuarı?na (DRUPA) katılarak matbaa sektöründeki son teknolojik gelişimleri yerinde görme imkanı buldu

10.06.2016 08:47:22 0
MERSİNLİ MATBACILAR VE REKLAMCILAR AVRUPA?YI FETHETTİ

Mersin Matbaacılar Odası Almanya’nın Düseldorf kentinde düzenlenen Uluslararası Basın Teknolojileri Fuarı’na (DRUPA) katılarak matbaa sektöründeki son teknolojik gelişimleri yerinde görme imkanı buldu.

Mersin Matbaacılar Odası’na kayıtlı 20’ye yakın matbaacı ve reklamcı Almanya’nın Düseldorf kentinde düzenlenen Uluslararası Basın Teknolojileri Fuarı’na (DRUPA) katıldı. 4 yılda bir düzenlenen Fuarda Mersinli matbaacı ve reklamcılar matbaa ve dijital baskı makinaları, ambalaj sanayi ve reklam materyalleri ile ilgili son teknolojik ürünleri yerinde görme imkanı buldu. Fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan Mersin Matbaacılar Odası Başkanı Bora Tugay çok verimli bir etkinliğe katıldıklarını belirterek, “Mersin Matbaacılar Odası olarak hem yurt içi hem de yurt dışındaki sektörel gelişimleri yakından takip ediyoruz. Bu bağlamda da Almanya’da düzenlenen Uluslararası Basın Teknolojileri Fuarı’na 20’ye yakın üyemizle katıldık. Sektör olarak çağın gerisinde kalmamak ve teknolojiye ayak uydurabilmek adına oldukça verimli bir fuar olduğunu söyleyebilirim” dedi.

AVRUPA’YI GEZDİLER

Fuara katılan üyelerine de teşekkür eden Başkan Tugay, “Bu tür organizasyonlar sektör temsilcilerimiz için önemli bir yere sahip. 4 yılda bir düzenlenen bu organizasyon bundan böyle 3 yılda bir düzenlenecek. Uluslararası anlamda düzenlenen bu tür fuarlara odamıza kayıtlı üyelerimizi bundan sonraki süreçte de götürmeyi planlıyoruz. Böylece hem sektörel gelişimi hem de Avrupa’nın birçok bölgesini gezme imkanı buluyoruz. Fransa, Belçika, Hollanda ve Almanya’da etkili ve faydalı bir gezi düzenlediğimizi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00