MERSİN BAROSU`NDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BÜYÜK TEPKİ

Büyükşehir'in ‘bankamatik memur' diye açıkladığı avukat Seren Yağlığıoğlu'na Baro sahip çıktı. Baro Başkanı Antmen, Yağlığıoğlu'nun mesaisini fazlasıyla yerine getirerek, ülkesi ve milleti için çalıştığını söyleyip, Büyükşehir yönetimini özür dilemeye çağ

28.05.2014 10:43:56 0
MERSİN BAROSU`NDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BÜYÜK TEPKİ

 

Büyükşehir’in ‘bankamatik memur’ diye açıkladığı avukat Seren Yağlığıoğlu’na Baro sahip çıktı. Baro Başkanı Antmen, Yağlığıoğlu’nun mesaisini fazlasıyla yerine getirerek, ülkesi ve milleti için çalıştığını söyleyip, Büyükşehir yönetimini özür dilemeye çağırdı.

  

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, “Seçimden sonra işe geldiği tespit edilen İmar İnşaat personelleri” başlığıyla açıkladığı listede adı geçen avukat Seren Yağlığıoğlu’nun, bankamatik memur olmadığı, işini hakkıyla yaptığı ortaya çıktı.

 Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, Mersin Barosu’na kayıtlı ve Baro Genç Avukatlar Komisyonu Başkanı da olan avukat Seren Yağlığıoğlu’nun 2013 yılı Ağustos ayında Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İmar İnşaat Şirketi’nde işe başladığını ve baro başkanı olarak bizzat Yağlığıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyleyerek, “Bu kişinin söz konusu şirkette çalıştığı bilinmekte olup, bizlerde bunun bizzat tanığıyız. Her gün çalıştığı kuruma avukat olarak hizmet etmek için giden Seren Yağlığıoğlu’nun ‘bankamatik memur’ gibi gösterilmesi bizleri derinden üzmüştür. Mersin’i barış ve huzur içerisinde yönetmek ilkesiyle yönetime talip olan sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın kişi onurunu rencide edecek böylesine hassas bir konuda yanlışa düşmesi ise ayrıca üzüntücü vericidir. Baromuz avukatlarından Seren Yağlığıoğlu’nun yaşadığı haksızlık ile ilgili Avukat Hakları Merkezimiz şikayet üzerine gerekli işlemleri başlatmış olup, Büyükşehir Belediyesi yönetimi yaptığı hatadan dönmeli ve iş barışı-iş huzuru ortamının sağlanması adına özür dilemelidir” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04