MERSİN MİDYATLILAR DERNEĞİ İFTARINA YOĞUN KATILIM

Mersin Midyatlılar Derneği(MİDER) Ramazan ayı dolayısıyla üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Dernek binasında verilen iftar yemeğine; Mersin Valisi Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Ak Parti İlçe Başkanları, ve Mersinde yaşayan Mardin

Mardin 20.05.2018 10:40:27 0
MERSİN MİDYATLILAR DERNEĞİ İFTARINA YOĞUN KATILIM

Mersin Midyatlılar Derneği(MİDER) Ramazan ayı dolayısıyla üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Dernek binasında verilen iftar yemeğine; Mersin Valisi Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Ak Parti İlçe Başkanları, ve Mersinde yaşayan Mardinliler katıldı.

 

Mersin Midyatlılar Derneği(MİDER) Ramazan ayı dolayısıyla üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Dernek binasında verilen yemeğe; Mersin Valisi Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Ak Parti İlçe Başkanları,  Türkiye - Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği(TISİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nevaf Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Mersin Midyatlılar Derneği(MİDER) binasındaki iftar Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından ezan okunmasıyla birlikte iftar yapıldı.

 

Yemeğin ardından Mersin Valisi Ali İhsan Su, MİDER yönetim ve üyelerine teşekkür ederek; “Bugün Midyatlı kardeşlerimizle güzel bir iftarda beraberiz. Mersin gelişiyor, değişiyor, kalkınıyor. Bu ilerleme ve gelişmede sizlerin de çok önemli katkıları olmaktadır” dedi.
Türkiye’ye dışarıdan saldırılar olduğunu vurgulayan Vali Ali İhsan Su, birlik ve beraber olduğumuz sürece kimsenin bir şey yapamayacağına değinerek şöyle konuştu;

 
“Biz bir bütünüz, Midyatlılar var, Mardinlilerimiz şırnakimiz var, bitlislerimiz var  yörüklerimiz var, Türkmenlerimiz var. Ama biz hep birlikte bir aileyiz.Bir bütünüz. Önemli olan birliğimizi, dirliğimizi canlı tutmak, bir ve beraber olmaktır.

 
Ramazan ayı yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Bu vesileyle inanıyorum ki sizlerde çevrenizde yardımlaşmaları artıracaksınız. Paylaşmayı artıracaksınız. Fakir-fukarayı gözeteceğiz. Yetimleri, öksüzleri gözeteceğiz. Şehit ve gazilerimizi, ailelerini gözeteceğiz. Ayrıca dualarımız da Filistinli kardeşlerimiz ile beraberdir”

 

MİDER Başkanı Zeynel Acat ve Hamdi Çeker katılımcılara davetlerine katıldıkları için teşekkür ederek; ”Rahmet ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan’da sizleri ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Davetimize katıldığınız için hepinize teşekküre ediyor, dualarımıza Filistinli kardeşlerimizi ve İslam âlemini dahil ederek dualarımızın ve oruçlarımızın kabul olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00