MERSİN KIZILAY BAŞKANI ERDEM`DEN MERSİNLİ HAYIRSEVERLERE YARDIM ÇAĞRISI

Türk Kızılay?ı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, Ramazan Gıda Kolisi bağışlarınız için, ?Gelin yine her sene olduğu gibi Kızılay hilali altında buluşalım. Sevgi ve şefkatinizi paylaşmanızı bekleyen çok sayıda insan var.? dedi.

17.06.2016 09:10:50 0
MERSİN KIZILAY BAŞKANI ERDEM`DEN MERSİNLİ HAYIRSEVERLERE YARDIM ÇAĞRISI

Türk Kızılay’ı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, Ramazan Gıda Kolisi bağışlarınız için, “Gelin yine her sene olduğu gibi Kızılay hilali altında buluşalım. Sevgi ve şefkatinizi paylaşmanızı bekleyen çok sayıda insan var.” dedi.

Necmi Erdem, Kızılay’ın, her yıl olduğu gibi, bu yıl Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik “Ramazan Gıda Kolisi” kampanyası devam ettirdiğini söyledi.

“BU SENE DE TÜRK KIZILAY’I HİLALİ ALTINDA BULUŞALIM”

Afet dönemlerinin dışında da hayatın her anında ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarına vurgu yapan Erdem, “Bu yıl "Bir hilalle başlar Ramazan. O hilalle uzanır yardımsever eller" sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında, toplanılan gıda paketler ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlarımızın sofralarına kadar götürüyoruz.” diye konuştu.

Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlarını sürdüreceklerini kaydeden Necmi Erdem şöyle konuştu: “Türk Kızılay’ı, Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlarını sürdürecek. Ramazan ayı paylaşma ayı. Gelin yine her sene olduğu gibi Kızılay hilali altında buluşalım. Sevgi ve şefkatinizi paylaşmanızı bekleyen çok sayıda insan var. Migros ve Kipa mağazalarındaki standlarımıza uğrayabilir Türk Kızılay’ı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerini sevindirebilir ihtiyaç sahiplerine yardım elinizi uzatabilirsiniz.”

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00