Mersin?in Fark Yaratan Kadınları

?Fark Yaratan Kadınlar? adlı kitapla Adana?da fırtınalar estiren Çukurova Bölgesi dergicilik sektörünün önemli isimlerinden Özay Türker ve ekibi şimdi de Mersin?in fark yaratan kadınlarını bir araya getirdi. Tamamlanan kitap için 2 Haziran Perşembe günü s

31.05.2016 12:47:29 0
Mersin?in Fark Yaratan Kadınları

“Fark Yaratan Kadınlar” adlı kitapla Adana’da fırtınalar estiren Çukurova Bölgesi dergicilik sektörünün önemli isimlerinden Özay Türker ve ekibi şimdi de Mersin’in fark yaratan kadınlarını bir araya getirdi. Tamamlanan kitap için 2 Haziran Perşembe günü saat 18:30’da Mersin Beymen’de lansman yapılacak…

 

Başarılarıyla Mersin’in sosyal, kültürel ve iş dünyasının gelişimine katkıda bulunan ve yaptıklarıyla fark yaratan 100 seçkin kadının yer aldığı Fark Yaratan Kadınlar Mersin kitabı 2 Haziran’da okuyucuyla buluşuyor.

 

Lansmana Ünlü Yazar İpek Ongun da Katılacak…

156 sayfadan oluşan Fark Yaratan Kadınlar Mersin kitabında başarılarıyla konu edinilen kadınlar arasında Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ ve Yazar İpek Ongun da yer alıyor. İpek Ongun, 2 Haziran Perşembe günü Mersin Beymen’de yapılacak lansmana da katılacak.

 

Projeyle ilgili bilgi veren My Magazine Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Proje Koordinatörü Özay Türker, Adana örneğinde olduğu gibi, her alanda isim yapmış Mersinli kadınların öyküleştirilen başarılarının yer alacağını söyledi. Anı niteliği taşıyacak Fark Yaratan Kadınlar Mersin kitabının Kitapsan bayilerinde satışının yapılacağını bildiren Türker, 2 Haziran Perşembe günü Mersin Beymen’de yapılacak lansmanla okuyucuların beğenisine sunulacağını duyurdu.

 

“Projemizin Bu Kadar Başarılı Olması, Bölgeye Olan Sorumluluğumuzu Artırdı.”

Özay Türker şöyle devam etti;

“My Magazine ekibi olarak her zaman Çukurova Bölgesi’nin her alanda ön plana çıkması için yapılan tüm çalışmalara, kendi alanımızda ilkleri yaparak paydaşı olmaya çalışıyor ve bu doğrultuda yapılan tüm etkinliklerde elimizi taşın altına koymaya çekinmiyoruz. “Adana için taş üstüne taş koyan her kişi ve kurumu da olağanca gücümüzle destekliyoruz” sloganıyla yola çıktığımız bu projenin bu kadar başarılı olması, açıkçası bölgeye olan sorumluluğumuzu daha da artırdı. Ve ilk kitabımızın çok ilgi ve yoğun talep görmesi Fark Yaratan Kadınlar Mersin kitabımızın doğuşunu hızlandırdı.”

“Kitap 2 Haziran Perşembe Günü Okuyucusuyla Buluşacak.”

“Kendi alanlarında lider roller üstlenerek ürettikleri projelerle toplumsal farkındalık yaratan, markaları için örnek olacak performanslar sergileyen, girişimci ruhlarıyla ilham veren, yaratıcı zihinleriyle fark yaratan, lider olmak için ‘unvan’ beklemeye ihtiyaç duymayan ve her şekilde Mersin/Türkiye ekonomisine ve çeşitliliğine ‘fark yaratan’ elleriyle dokunan FARK YARATAN KADINLARIMIZ bu kitapta yer aldı. Titiz bir çalışmanınürünü olan kitabımız için işin mutfağında güçlü bir ekip çalıştı. 2 Haziran Perşembe günü Mersin Beymen’de 18:30 – 21:00 saatleri arasında yapılacak olan kitabımızın lansmanına herkesi katılımını bekliyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04